Televizyon
07 Mar 2023 14:35 Son Güncelleme: 07 Mar 2023 14:38

Survivor 2023'te flaş ayrılık! Hangi ünlü isim, Survivor adasına veda etti?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2023’ün dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler takımında peş peşe kaybedilen dokunulmazlık oyunlarının ardından 4 yarışmacı eleme potasına girdi.

Survivor 2023’ün dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde adaya veda eden isim açıklandı. Ünlüler takımından eleme potasına giren 4 isimden biri Survivor hayallerine veda etti. Aysu, Murat, Barış ve Buse arasında yapılan SMS oylamasından rakiplerine göre en düşük oyu alarak adaya veda eden isim Aysu Keskin oldu.

‘BURADAKİ HİKAYEM YARIM KALDI’

Eleme potasına giren 4 yarışmacı arasından en az oyu alan Aysu, Survivor hayallerine veda etti. İsmi açıklandıktan sonra veda konuşması yapan ve duygularından bahseden Aysu Keskin, ‘Açıkçası üzgünüm. Şu sebepten dolayı üzgünüm. Survivor’la ilgili herkesin tabi ki bir hayali var. Potaya erken girdiğimi düşünüyorum. Sebebi sakatlık da olabilir, başka bir şey de olabilir. Sonuçta buradaki hayallerim sona erdi. Her şerde bir hayır vardır. Demek ki Survivor maceramın burada sona ermesi gerekiyordu. İçimde çok büyük bir huzur ve mutluluk vardı. Üzgünüm tabi ki ama aileme kavuşacağım için çok mutluyum. Burada hikayem yarım kaldı diye düşünüyorum. Takım için hayırlı olsun. Burada tanıdığım güzel dostluklar kurduğum insanlar var.’ dedi.