Survivor 2023’e veda eden yarışmacı belli oldu! Herkesi şaşırtan isim…

Survivor 2023 Ünlüler-Gönüllüler mücadelesi son hız devam ediyor. Acun Ilıcalı yapımcılığında TV8'de yayınlanan yarışmada hafta boyu oynanan dokunulmazlık oyunları sonucunda kaybeden takımlardaki Survivor 2023 eleme adayları Yusuf, Aziz, Aleyna ve Chaby arasından birisi SMS oyu sıralamasına göre adaya veda etti. Peki, Survivor kim elendi, kim adaya veda etti? 25 Ocak 2023 Survivor'da elenen yarışmacı kim oldu?

Survivor 2023’e veda eden yarışmacı belli oldu! Herkesi şaşırtan isim… - Sayfa 1

Survivor elenen isim, 25 Ocak 2023 Çarşamba günü Dominik Cumhuriyeti ev sahipliğinde Acun Ilıcalı moderatörlüğünde yapılacak kritik eleme konseyi sonrasında belirlendi. Hafta boyu oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası Survivor eleme adayı seçilerek yokluk adasını tadan Yusuf, Aziz, Aleyna ve Chaby arasından birisi adaya veda eden 2. isim oldu. Peki, Survivor kim elendi, kim adaya veda etti? 25 Ocak 2023 Survivor'da elenen yarışmacı kim oldu?

İşte Survivor'da elenen isim ve kritik eleme konseyi öncesi yapılan ödül oyunu mücadelesi kazananı ile ilgili detaylar…

114
Survivor 2023’e veda eden yarışmacı belli oldu! Herkesi şaşırtan isim… - Sayfa 2

Acun Ilıcalı yapımcılığında uzun yıllar TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2023 son bölümde eleme potasında yer alan Yusuf, Aziz, Aleyna ve Chaby arasından birisi noter onaylı SMS oyu sıralaması sonuçlarına göre Survivor'a veda eden isim oldu.

214
Survivor 2023’e veda eden yarışmacı belli oldu! Herkesi şaşırtan isim… - Sayfa 3

Kritik eleme konseyi öncesinde ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacılarına moral olması amacıyla ödül oyunu mücadelesi verildi. Her iki takımın yarışmacıları da kıran kırana mücadele vererek ödülün sahibi olmak için ter döktü.

314
Survivor 2023’e veda eden yarışmacı belli oldu! Herkesi şaşırtan isim… - Sayfa 4

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında Dominik Cumhuriyeti ev sahiplerinde oynanan ödül oyununda fiziki ve psikolojik olarak sınırları zorlayan takımlardan zorlu deniz parkurunda en başarılı performansı gösteren ödülün sahibi oldu. Kadınlar etabı ve erkekler etabında her iki takım da birer kez galip gelince, yarışmacılar 3. ve son oyun için tekrar parkura çıktı.

414