Televizyon
26 Haz 2021 00:55 Son Güncelleme: 26 Haz 2021 08:38

Survivor 2021’de şampiyon kim oldu? Ödülü İsmail mi, Poyraz mı kazandı?

Survivor 2021’de şampiyon belli oldu. Dominik Cumhuriyeti’nde başlayan ve altı ay süren mücadelenin ardından şampiyon SMS oylamalarıyla belirlendi.

Ünlüler takımından İsmail Balaban, Gönüllüler takımından Yiğit Poyraz finalist oldu. Ayşe Yüksel üçüncü, Aleyna Kalaycıoğlu ise dördüncü oldu. Muhteşem bir finalle son bulan Survivor şampiyonu belli oldu.

SURVİVOR 2021’DE ŞAMPİYON KİM OLDU?

Survivor 2021 şampiyonu, İstanbul’da düzenlenen özel bir geceyle belli oldu. Dev finalde, izleyicler finale kalan İsmail Balaban ve Yiğit Poyraz için SMS oyu attı. Altı aylık mücadelenin ardından İsmail ve Poyraz sahneye kol kola girdi. Survivor şampiyonu İsmail Balaban oldu.

"ZORLUKLARA GÖĞÜS GERDİK"

İsmail "Aşırı heyecanlıyım. İlk katıldığım günler aklıma geldi. Zorlu parkurlara çıktık. İkimiz de bunu hak ediyoruz. Buraya kadar bizi destekleyen sevenlerimiz var. Şimdi şampiyon olmamızı yine sevenlerimiz belirleyecek. Zorluklara göğüs gerdik. İnşallah rabbim şampiyonluğu nasip eder. Hakkımızda hayırlısı olsun."

"MUHTEŞEM BİR GURUR"

Poyraz "Altı ayın bütün sonucu açıklanacak. Muhteşem bir gurur. Size çok teşekkür etmek istiyorum. 7/24 bizimle olan herkese teşekkür ederim. Aylardır hedefime koştum. Ben hayatta hedeflerime koştum hep Survivor'da apayrı duygular yaşadım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben de kazandım. İsmail de kazandı. Hakkımızda hayırlısı olsun." Dedi.

SURVİVOR 2021 KAZANANI

Survivor 202’in altı ay süren zorlu maratonunda oylama sonucu kazanan isim İsmail Balaban oldu.

İSTANBUL'DA KRİTİK BÜYÜK FİNAL HEYECAN!

Kritik Survivor 2021 büyük finalde aylardır, finalistlerle Dominik Cumhuiyeti'nde aç şekilde dokunulmazlık ve ödül oyunlarında mücadele eden son dakika ada ve eleme konseylerinde stres ve heyecan yaşayan eski yarışmacılar, Galataport'taki yerlerini alarak destekledikleri finalist için iyi dilek ve tezahüratlarda bulundular.