Magazin
02 Tem 2021 20:56 Son Güncelleme: 03 Tem 2021 09:36

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban’dan olay tepki! ‘Onunla asla görüşmem…’

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programına konuk olan Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, yarışmada yaşadıkları ve özel hayatına ilişkin çok kritik açıklamalar yaptı.

 

ASLA GÖRÜŞMEYECEĞİ İSMİ AÇIKLADI

Yarışmada en çok Dora'yla anlaşamadığını ifade eden Balaban, ‘Ona kızgınım’ dedi ve bir daha görüşmeyeceğini belirtti.

En iyi anlaştığı kişinin ise Batuhan olduğunu söyleyen Survivor 2021 şampiyonu, en çok kırıldığı kişinin de 'ağzından çıkan kırıcı sözler' nedeniyle Çağrı olduğunu dile getirdi.

 

NİŞANLISINDAN AYRILDI MI?

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban'ın, yarışma sırasında nişanlısı ve annesi arasında yaşanan sorunlar programın en dikkat çeken bölümlerinden biriydi.  İsmail bu konu sebebiyle zor durumda kaldı. İkili arasındaki durum merak konusuyken Balaban konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

NE OLMUŞTU?

Yarışmacı İsmail Balaban'ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban, telefonda oğlunun nişanlısı için, "Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın kız değil. Tam bir yılan" şeklinde konuşmuş ve sözleri gündem olmuştu.

İsmail Balaban olayın ardından, nişanlısı Gamze Atakan ile konuşmuştu. İsmail Balaban annesiyle nişanlısı arasında yaşanan olayları nişanlısı Gamze Atakan'dan da dinlemişti.

 

İsmail'in nişanlısı Gamze Atakan, “Herkesin sağlığı yerinde, kimsenin bir sağlık problemi yok. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı çok talihsiz bir olay oldu. Senle İstanbul'a gittiğimizde benim görünmemden başlayan bir problem oldu. Nişanlı olduğun ortaya çıkmasın, nişanlı olduğun için SMS gelmez gibi olaylar döndü. Gülsüm anneme böyle şeyler söylemiş etraftan insanlar. Konu bu. İsmail zaten orada başarısıyla öne çıkacak insan, bunları düşünmüyor. Dışarıdan insanlar annene böyle şeyler söylemiş. Akrabalar, eş dost böyle söylemiş” şeklinde konuşmuştu.