Televizyon
03 Haz 2020 00:01 Son Güncelleme: 03 Haz 2020 00:09

Survivor 2020'de bu hafta kim elendi? İşte adaya veda eden isim...

Ünlüler takımının 4 üyesinin tamamının eleme adayı olduğu haftada yarışmadan elenen isim açıklandı. Büyük bir mücadeleye sahne olan Survivor’da kim elendi?

Survivor 95. yeni bölümünde bu akşam ada konseyine SMS sonuçlarının ardından elenen yarışmacı belli oldu. Eleme adayı olan Yunus Emre, Elif, Aycan ve Sercan arasında yapılan halk oylamasında en düşük oyu alan yarışmacı Aycan oldu

SURVİVOR İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da günün ilk oyunu iletişim ödülü içindi. Ünlüler ve Gönüllüler aileleriyle telefonda konuşabilmek için kıyasıya mücadele etti. Yarışı kazanan ise Ünlüler oldu.

SURVİVOR'DA YENİ DÖNEM!

Acun Ilıcalı, yarından itibaren Survivor'da yeni bir dönem olacağını belirtti. Ilıcalı, " 10 yarışmacı bireysel olarak parkurda performans sergileyecek daha sonra en iyi derece yapan dört yarışmacı kaptanlık yarışında olacak. Kaptanlık yarışını kazanan iki yarışmacı yeni takımlarını belirleyecek. Her hafta kaptanlık yarışı yapılacak. Daha sonra çeyrek finale gideceğiz daha sonra da Survivor'ın sonuna geleceğiz." dedi.

SURVİVOR AYCAN KİMDİR?

21 Kasım 1998 yılında Almanya Nünberg'de doğan genç sporcu, futbola Nünberg ile başlamış ve daha sonra Köln’de devam etmiştir.Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynamıştır.2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında yer alan Yanaç, 7 Nisan 2018'de Estonya ile dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrılmıştır.Ülkemizde A Milli Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynamaktadır.