Televizyon
11 Mar 2019 14:00 Son Güncelleme: 11 Mar 2019 14:03

Survivor'da Acun Ilıcalı'dan Sabriye Şengül yorumu! 'Sen geldiğinden bu yana...'

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının son bölümdeki ada konseyinde Acun Ilıcalı, Türk takımı ile ilgili detayı paylaştı.

Survivor Türkiye Yunanistan'da Acun Ilıcalı Türk takımı hakkında bir detay paylaştı. Acun Ilıcalı, Türk takımının Sabriye geldiğinden beri oyun kaybetmediğini vurguladı.

Konseyde konuşan Ilıcalı, 'Sabriye geldiğinden beri oyun kaybetmiyorsunuz. Geç başlamak büyük dezavantaj. Ancak Sabriye geldiğinde arkadaşların dört haftadır buradaydı. Sabriye'nin hızının artacağını düşünüyorum' ifadelerini kullandı.

Sabriye Şengül ise geç gelmesinden dolayı zor adapte olduğunu ifade ederek, 'Ben geldim geleli takım hiç oyun kaybetmedi. Bütün ödülleri aldık ve bugün de dokunulmazlığı kazandık. Performansım istediğim gibi değil ama gün geçtikçe daha iyi olacağım. İnşallah bir an önce daha hızlanırım ve sayı almaya başlarım. dapte olmam biraz zor oldu. Yeni oyunlara ve adaya alışmaya başladım. Oyunlara çıktıkça yeniden çıkmak isteği geliyor. Önceden bende bu yoktu. Fırtına öncesi sessizlik bence bu' dedi.