Survivor 2019 şampiyonu kazandığı parayla ne yapacak?

Altı aylık mücadele sonunda Survivor 2019'un şampiyonu olan Yusuf Karakaya kazandığı 500 bin TL hakkında konuştu. Hayalini de açıklayan Karakaya, Survivor'da yaşadığı tuvalet, temizlik ve yemek gibi zorlukları anlattı.

Survivor 2019 şampiyonu kazandığı parayla ne yapacak? - Sayfa 1

Survivor 2019'da şampiyon olduğu gece "Hayallerinizin peşinden koşun" diyen Yusuf Karakaya Survivor sürecini Hürriyet'e anlattı. İşte Karakaya'nın röportajından öne çıkan bölümler...

Sizinki nasıl bir hikaye? 

- Benim hikayemin adı; azim ve hırs. İçinde dram ve aksiyon var. Hayat bana çok şey yaşattı. Ama ben pes etmeden hep hayallerimin peşinden koştum.

112
Survivor 2019 şampiyonu kazandığı parayla ne yapacak? - Sayfa 2

Peki bu hikaye nerede başlıyor?

- Elazığ’da, bir köyde doğdum. Babamın iki evliliği oldu. Toplam 11 kardeşiz. Altı erkek, beş kız. Bir abimi terörle çatışmada kaybettim. Şehit kardeşiyim. Bunu yarışma boyunca hiç anlatmadım. Çünkü oylamayı etkilemesini istemedim. 

212
Survivor 2019 şampiyonu kazandığı parayla ne yapacak? - Sayfa 3

Anne-babanız ne iş yapıyorlardı?

- Tarım ve hayvancılıkla uğraşıyorlardı. Varlıklı değildik. Ama beni ellerinden geldiğince iyi yetiştirdiler. 14 yaşıma kadar aileme yardım amaçlı çalıştım.

312
Survivor 2019 şampiyonu kazandığı parayla ne yapacak? - Sayfa 4

Neler yaptınız?

- Sanayide çıraklık yaparak harçlıklarımı çıkarıyordum. Ama 14 yaşımda kurduğum bir hayal, benim hayat hikayemi alıp başka yerlere taşıdı.

412