Televizyon
21 Haz 2018 00:26 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:43

Survivor 2018’de dokunulmazlığı kimler kazandı? İşte eleme adayları...

Survivor son bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanırken gece de yarışmacıların kaderini belirleyen bir konsey gerçekleşti. Peki eleme adayları kimler oldu?

Survivor'ın 104. bölümünde yeni formatla beraber eleme adayları belli oldu. 

Survivor'da sembol oyununun oynanmasının ardından yarışmacılar için hayati bir önem taşıyan dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununda en iyi kadın ve erkek yarışmacılar konseyde birer isim söylediler

KADINLARDA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Kadın yarışmacılar arasında yapılan yarışma büyük bir mücadeleye sahne oldu. Bütün kadın yarışmacılar 3 hakla parkura çıktı ve kendi aralarında parkurda mücadele etti. Başa baş geçen mücadelelerde Nagihan, Damla'yı yendi ve kadınlarda dokunulmazlığın sahibi oldu.

ERKEKLERDE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Erkek yarışmacılar arasında yapılan yarışma nefesleri kesti. Bütün erkek yarışmacılar 3 hakla parkura çıktı ve kendi aralarında mücadele etti. Oyunda Anıl'la Hilmi Cem final oynadı. Finale Anıl iki, Hilmi Cem ise bir hakla oyuna çıktı. Anıl, Hilmi Cem'i yendi ve dokunulmazlığın sahibi oldu.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER?
Survivor'da yapılan konseyde en çok adı çıkan isim Turabi oldu. Erkeklerde dokunulmazlığı kazanan Anıl eleme adayı olarak Hakan'ın ismini söyledi. Kadınlarda dokunulmazlığı kazanan Nagihan da Murat'ın adını söyledi ve böylece Survivor'da eleme adayları Turabi, Murat ve Hakan oldu.