Televizyon
03 Nis 2018 00:35 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:08

Survivor 2018'de bu hafta kim elendi? İşte adaya veda eden isim!

Survivor'da All Star - Gönüllüler konsepti son kez ödül oyununa çıktılar. Sulu bir parkurda gerçekleşen mücadelenin ardından heyecanlı eleme konseyine geçildi. Peki Survivor'da kim elendi?

Survivor'ın yeni bölümünde All Star Takımı ve Gönüllüler takımı son kez ödül oyununa çıktılar. İki takım sulu bir parkurda mücadele verdiler ve oyunun son kısmında beceri ön plandaydı. Daha sonra eleme konseyine geçildi. Peki Survivor'da kim elendi?

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kazanan takımın ızgara köfta kazanacağı mücadeleye All Star takımı kenetlenerek geldi. Oyun öncesi Ünlüler duygusaldı. Fakat Gönüllüler takımı oyuna çok iyi başladı. Bir ara skor 8-8'e kadar geldi. Son mücadelede Nagihan ile Damla yarıştı. Kazanan yarışmacı Nagihan olunca ödül oyununun galibi Gönüllüler oldu.​

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Dünkü dokunulmazlık oyununu yine Gönüllüler takımı kaybetmişti. Durum böyle olunca Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık oyununa çıktılar. Haftanın en iyi performansını sergileyen Anıl yarışmaya katılmazken oyunun galibi ise Cuma olmuştu. Ada konsey,nden en çok ismi yazılan Nevin olmuştu. Cumali ise Birsen'in ismini verdi. Haftanın en iyisi olan olan Anıl da Yağmur'un ismini açıkladı. SMS oylamasında en az oyu alan isim Nevin Yanıt oldu.

ERKEKLERDE SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ödül oyunu sonrası Survivor'ın erkek yarışmacıları sembol oyununa çıktılar. Finalde Hilmi Cem ile Ümit Karan yarıştı. Ümit Karan'ın talihsiz bir sakatlık yaşadığı oyunun sonunda sembol oyununu kazanan Hilmi Cem oldu.

KADINLARDA SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Erkeklerin ardından kadınlar sembol oyununa çıktılar. Finalde Nagihan ile Birsen karşılaştı. Mücadelenin kazananı ise Nagihan oldu.

SEMA'DAN HAKAN'A: ÇAKAL

Yeni bölümde Hakan Hatipoğlu ile Sema arasında gerilim yaşandı. Sema'nın ödül oyununda Gönüllülere karşı "Ezik" demesi  Hakan Hatipoğlu'nın ağırına gitti. Hakan'la Sema derin bir kriz yaşadı. Sema daha sonra Hakan'a "Çakal" dedi.

BATUHAN ERUYGUN YARIŞMADAN ÇEKİLDİ

Acun Ilıcalı, dünkü konseyde Batuhan'ın sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda ettiğini duyurmuştu. Bugünkü bölümde Batuhan adaya gelerek takımıyla vedalaştı.