Televizyon
14 Mar 2017 23:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:33

Survivor 2017'e kim veda etti? İşte elenen o isim...

Survivor'da nefes kesen bir hafta daha geride kaldı. Bu hafta Survivor'dan elenen isim ünlüler takımından oldu

Survivor'da eleme potasına ünlüler takımından 4 isim çıktı. İki dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında ilk bireysel dokunulmazlık oyununu Sedat kazandı ve Adem'i eleme adayı olarak söyledi. İlk akşamın takım oylamasında ise Şahika'nın ismi çıkmıştı. İkinci bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan İlhan Mansız, Pınar'ın adını söyleyerek sürpriz bir kara imza atmıştı. Son gecenin takım oylamasında ise Fatih Hürkan'ın adı yazılmıştı. Survivor 2017'de ise elenen isim bu akşam belli oldu. Peki, survivor'da bu akşam hangi isim elendi? İşte detaylar.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2017'de bu akşam nefes kesen bir iletişim oyunu yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam arkadaşlarından gelecek olan mektuplar için savaştılar. Oyun esnasında iki takımda da hırs ve azim oldukça üst düzeydi. Gönüllüler takımı oyunun ilk etabında ünlüler takımına hiç şans vermedi ve oyun 1-0'lık skorla gönüllüler takımına gitti. Oyunun ikinci etabında ise Şahika Ercümen ve Pınar Saka'nın güzel performansları oyunu ünlüler takımına kazandırdı. Final etabına taşınan oyun ise nefes kesti. Ünlüler takımı final etabında adeta rüzgar estirdi. Furkan Kızılay adeta hızıyla parkuru yıktı. Böylece iletişim oyununu bu hafta ünlüler takımı kazanmış oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da elemeye konseyine kalacak olan 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazanmıştı. Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı oyunda bireysel dokunulmazlığı kazanan isim İlhan Mansız oldu. İlhan Mansız'ın adını verdiği Pınar, elemeye kaldı. Konseyde en fazla adı yazılan isim olan Fatih de elemeye kalan bir diğer isim oldu. Böylelikle elemeye kalan isimler Şahika, Adem, Fatih ve Pınar oldu. Bu akşam gerçekleşen ada konseyinde ise Survivor 2017'ye veda eden isim oldu. Survivor'da bu hafta adaya veda eden isim Fatih Hürkan oldu.