Televizyon
31 Mayıs 2017 00:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:43

Survivor 2017'de ağlatan ayrılık! Ünlüler takımının güçlü ismi adaya veda etti!

Survivor'ın 19. haftasında adaya vedan eden isim belli oldu. İşte Ünlüler takımından elenen o isim...

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kaybetti. 1-1'lik eşitlik sonrası final oyununa kalan gönüllüler dokunulmazlığı da kazandı. Ünlüler takımında kişisel dokunulmazlık sembolünü ise Adem aldı.

FURKAN'IN ADINI SÖYLEDİ

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı kendi aralarında oylama yaptı. İsmi en çok yazılan Sabriye ilk eleme adayı oldu. Dokunulmazlık sembolünü kazanan Adem ise ikinci eleme adayı olarak Furkan'ın adını söyledi.

"SABRİYE'NİN GÜVENLİĞİNİ DÜŞÜNDÜM"

Adem, Furkan'ın ismini Sabriye'nin isteğiyle söylediğini belirterek, "Sabriye'nin güvenliğini düşündüm ve onun da ricasıyla bu ismi söyledim. Hiçbir şekilde bir problemim yok kendisiyle. Sabriye'nin isteğiyle Furkan'ı söyledim" dedi.

FURKAN ADAYA VEDA ETTİ

İlhan Mansız'ın da isteyerek eleme potasına girmesiyle Sabriye, Furkan ve İlhan, adada kalmak için SMS oylarının sonucunu beklemeye başladı. Gelen SMS oyları sonucunda ünlüler takımının ağır toplarından Furkan adaya veda etti.



Sabriye Şengül elenen ismin açıklanmasını göz yaşları içerisinde beklerken, Furkan Kızılay'ın elenmesinden sonra ise Sema Aydemir göz yaşlarına boğuldu. Furkan'da konuşmasının sonlarına doğru göz yaşlarına hakim olamazken Serhat'te Furkan için ağlayan isimlerden oldu.

Acun Ilıcalı ise Furkan Kızılay için "daha ileri seviyeleri hak ediyordun. Ama seyircinin takdiri herşeyden üstün. Bu sezon en çok üzüldüğüm yarışmacı sen oldun." dedi.



Furkan Kızılay kimdir?

30 Kasım 1990'da İstanbul'da dünyaya gelen Furkan Kızılay, Türk dizi film oyuncusu ve şarkıcıdır. Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir.

Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında "Aşksın Sen" adlı albümünü çıkarmıştır.

2010'da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmıştır.

Furkan Kızılay'ın rol aldığı dizi ve filmler:

Çocuklar Duymasın (2002-2005), Emret Komutanım Şah Mat (2007), Çocuklar Duymasın (2010-2012-2013)

Furkan Kızılay'ın çıkardığı albümler:

Aşksın Sen (2009), Her şey Senle (2010), Karamel Kokun (2011), Ecem (2014), Vura Vura (2014)