Televizyon
17 Mar 2016 08:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:24

Survivor 2016'da adaya kim veda etti?

Survivor'da eleme heyecanı nefes kesti. Yılmaz Morgül ve Ezgi Avcı'nın eleme adayı olduğu konseyde sürpriz yaşandı

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2016'dan bu hafta kim elendi sorusu cevabını buldu.
 
Survivor'da herkes Ezgi'nin elenmesini beklerken Yarışmada büyük bir sürpriz yaşandı. Ünlüler takımında Seda Tetik yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı yaşadığı sakatlıktan dolayı Seda'nın yarışmaya devem edemeyeceğini belirtti.

Ekranların sevilen programı Survivor 2016, her bölümü ile milyonlarca izleyiciyi ekranları başına kilitlemeyi başardı. Programın başladığı günden beri iyi anlaşamayan Yılmaz Morgül ve Avatar Atakan, bir kez daha yaşadıkları tartışmalar ile gündeme geldi.

Survivor 2016’nın yayınlanan son bölümünde Atakan ve Yılmaz Morgül  arasında yaşanan gerginlik giderek daha da büyüdü. Atakan, tartışma sırasında kendisine hakim olamayarak sert sözler kullandı. 

Avatar Atakan adıyla tanınan Çağan Atakan Arslan, Yılmaz Morgül’le şimdiye dek hiç konuşmadığını söyledi. Aynı zamanda Morgül’ün kendince kabardığını ve ince ince laf soktuğunu da belirtti. Yılmaz Morgül’ün kavga çıkarmaya çalıştığını dile getiren Atakan, bu oyunlara gelmeyeceğini söyledi. Aynı zamanda kendisinin, Morgül’ün kavga ettiği dğer kişilere benzemediği ve belasını kendisinden bulmasını istemediğini belirtti.



Atakan, Yılmaz Morgül için; “Hayatına bundan sonra ‘Morgül’ değil, ‘Mosmorgül’ olarak devam eder.” dedi.

SURVİVOR'DA ELEMEYE KİMLER KALMIŞTI?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler arasına rekabet gün geçtikçe artıyor. Dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelen iki grup birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler ada konseyine gitti.

Yapılan oylamada en çok oyu alan isim Avatar Atakan oldu. Atakan Yılmaz Morgül'ün ismini söyledi ve böylelikle SMS'e çıkacak ilk isim Yılmaz Morgül oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Tuğba Özay ikinci aday olarak Ezgi Avcı'yı seçti.