Spor
27 Kas 2022 14:50 Son Güncelleme: 27 Kas 2022 14:53

Sürpriz bir takım daha devrede! Arda Güler için Fenerbahçe'ye reddedilmeyecek teklif!

Fenerbahçe'nin yükselen yeteneği Arda Güler'i dünya devleri takip etmeye devam ediyor. Özellikle Jorge Jesus yönetiminde daha da olgunlaşan genç oyuncu birçok kulübün radarında bulunuyor. Barcelona, PSG ve Napoli gibi takımların yakından takip ettiği Arda Güler için İngiltere semalarından bir haber daha geldi. Tottenham'ın Fenerbahçe'ye reddedilmesi zor bir Arda Güler teklifi yapacağı ifade edildi.

Fenerbahçe'de gündem Arda Güler transferi. Herkes genç oyuncunun akıbetinin ne olacağını merak ederken İngiliz devi Tottenham'dan gelen haber camiayı heyecanlandırdı. Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertlilerde forma şansı bulmakta zorlanan genç oyuncunun transfer olup olmayacağı merak konusu oldu.

RESMİ TEKLİF GELMEK ÜZERE

İspanyol basınında yer alan habere göre, İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'ın Arda Güler için Fenerbahçe'ye resmi teklifte bulunacağı yazıldı. Haberin detayında, teklifin yüksek bir miktar olacağı ve reddedilmesi zor olacağı ifade edildi.

FENERBAHÇE KARARSIZ

Sarı-lacivertliler Arda Güler'i en az 2 sezon daha kadrosunda tutmak istiyor. Fakat gelecek teklifin yüksekliğine göre bu kararın değişebileceği öğrenildi. Arda Güler'in de Avrupa'da bir takımda oynamak istemesi Fenerbahçe'nin elini kolunu bağlıyor. Tottenham'ın olası bir teklifine sarı-lacivertlilerin ne yanıt vereceği merak konusu olmuş durumda.