Sürpriz ayrılık gündem olmuştu: Şeyma Subaşı'dan barışma açıklaması!

Uzun süredir yurt dışında yaşayan bir çocuk annesi Şeyma Subaşı, Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile evlilik yolunda ilerleyen 1.5 yıllık ilişkisini bitirdi. Sosyal medya paylaşımında "Yaşadığım sürece saygı gösterin" ricasında bulunan fenomen, Türkiye'ye döndü ve çok konuşulan ayrılığın ardından ilk açıklamasını yaptı.

Sürpriz ayrılık gündem olmuştu: Şeyma Subaşı'dan barışma açıklaması! - Sayfa 1

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz hafta 3.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı mesaj ile bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığını duyurmuştu.

145
Sürpriz ayrılık gündem olmuştu: Şeyma Subaşı'dan barışma açıklaması! - Sayfa 2

'BİRLİKTELİĞİMİZİ KARŞILIKLI ANLAŞARAK SONLANDIRDIK'

 31 yaşındaki fenomen, "Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık.

245
Sürpriz ayrılık gündem olmuştu: Şeyma Subaşı'dan barışma açıklaması! - Sayfa 3

Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

345
Sürpriz ayrılık gündem olmuştu: Şeyma Subaşı'dan barışma açıklaması! - Sayfa 4

AYRILIĞIN PERDE ARKASI!

 Şeyma Subaşı, "Saygı çerçevesinde ilişkimizi bitirdik" dese de, ayrılığın perde arkasında bambaşka bir neden olduğu iddia edilmişti.

445