Suphiye Orancı hamileyken, Uğur Dündar’ın verdiği röportaj delil oldu! Yeniden DNA testi yapılacak…

Suphiye Orancı hamileyken Uğur Dündar'ın Posta gazetesine 24 Nisan 1985'te verdiği röportajın yer aldığı gazete kupürünün babalık davası dosyasına delil olarak girdiği ortaya çıktı.

Suphiye Orancı hamileyken, Uğur Dündar’ın verdiği röportaj delil oldu! Yeniden DNA testi yapılacak… - Sayfa 1

Dilara G'nin açtığı babalık davası nedeniyle yapılan DNA testine itiraz etmesinin ardından usulüne uygun şekilde testin yeniden yapılması beklenirken, SABAH Türkiye gündemini sarsan olayla ilgili yeni detaylara ulaştı. Dilara G.'nin babalık davası açması, ardından da yapılan DNA testine itiraz etmesinden sonra usulüne uygun şekilde testin yeniden yapılması bekleniyor. Suphiye Orancı hamileyken Uğur Dündar'ın Posta gazetesine 24 Nisan 1985'te verdiği röportajın yer aldığı gazete kupürünün babalık davası dosyasına delil olarak girdiği ortaya çıktı.

136
Suphiye Orancı hamileyken, Uğur Dündar’ın verdiği röportaj delil oldu! Yeniden DNA testi yapılacak… - Sayfa 2

"BİR KADININ KUCAĞINDA ÇOCUK İLE ÇIKIP GELMESİNDEN KORKUYORUM"

Dilara G.'nin babalık davası açması, ardından da yapılan DNA testine itiraz etmesinden sonra usulüne uygun şekilde testin yeniden yapılması bekleniyor. Suphiye Orancı hamileyken Uğur Dündar'ın Posta gazetesine 24 Nisan 1985'te verdiği röportajın yer aldığı gazete kupürünün babalık davası dosyasına delil olarak girdiği ortaya çıktı.

236
Suphiye Orancı hamileyken, Uğur Dündar’ın verdiği röportaj delil oldu! Yeniden DNA testi yapılacak… - Sayfa 3

Sabah'ın haberine göre 'Evleneceğim kurtulacağım' başlıklı gazete röportajında 'Mazbut bir hayatım var" diyen Uğur Dündar, "Günün birinde bir kadının kucağında çocuğu ile çıkıp (Uğur beni iğfal etti) diyeceğinden korkuyorum" demesi dikkat çekti.

336
Suphiye Orancı hamileyken, Uğur Dündar’ın verdiği röportaj delil oldu! Yeniden DNA testi yapılacak… - Sayfa 4

Dilara G, evlilik dışı 4 çocuk doğuran İstanbullu bir göçmen ailenin kızı olan Suphiye Orancı'nın 2. kızı olarak dünyaya geldi. Bir ablası vardı birde Metin Akpınar'ın ikizleri olan Duygu ve Sevgi Nebioğlu isimli iki kardeşi. Ünlü olmak için çabalayan ve bu sırada birçok ünlü isim ile ilişki yaşayan anneleri, 4 kardeşi bir köye bıraktı. Aileye para gönderip maddi yardımda bulunma sözü verdi. Adile Şen isimli köylü çocuklara baktığı sırada anne İstanbul'da bir suça karışınca cezaevine girdi. Bu sırada çocuklar hastalanınca bakıcı validen yardım istedi ve 4 kardeş çocuk esirgeme yurduna alındı.

436