Spor
01 Mayıs 2023 15:26 Son Güncelleme: 01 Mayıs 2023 15:33

Süper Lig’te şampiyonluk oranları alt üst oldu

Süper Lig'de 32. hafta bu akşam oynanacak son maçla birlikte tamamlanacak. İddaa Risk Yönetimi şampiyonluk oranlarını güncelledi. Lider Galatasaray'ın son iki haftada beş puan kaybetmesinin ardından oranlarda büyük değişim oldu.

Süper Lig'in 32. haftası bu akşam oynanacak olan İstanbulspor-Giresunspor maçıyla sona erecek. lider Galatasaray'ın puan kaybıyla ligin zirvesinde dengeler değişti.

ASLAN 2 HAFTADA 5 PUAN KAYBETTİ

Lider Galatasaray geçtiğimiz hafta sahasında Karagümrük'le 3-3 berabere kalmasının ardından dün de derbide Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldu ve son iki maçta beş puan kaybederek takipçileri Beşiktaş ve Fenerbahçe ile puan farkı azaldı.

FENERBAHÇE'DEN KRİTİK 3 PUAN

Geçtiğimiz hafta İstanbulspor'la sahasında berabere kalarak fırsat tepen Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanından 10 kişi kalmasına rağmen üç puanla dönmesini bildi ve derbide puan kaybeden Galatasaray'la puan farkını azalttı.

BEŞİKTAŞ 10 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Şenol Güneş'in gelmesiyle birlikte büyük bir çıkış yakalayan Beşiktaş, dün derbide Galatasaray'ı net bir skor ve futbolla 3-1 mağlup ederek zirve yarışına ortak oldu.

İşte Süper Lig'de güncellenen şampiyonluk oranları:

Galatasaray: Lider Galatasaray'ın oranı son derbi mağlubiyetiyle 1.18'den 1.25'e yükseldi.

Fenerbahçe: Lig ikincisi Fenerbahçe, Galatasaray'ın kaybettiği haftada kazanarak puan farkını azalttı, şampiyonluk oranı 4.00'dan 2.00'a düştü.

Beşiktaş: Ligde son 10 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Beşiktaş, Fenerbahçe'den sonra derbide Galatasaray'ı da mağlup ederek şampiyonluk yolunda zirveye bir adım daha yaklaştı. Beşiktaş'ın oranı 15.00 iken 4.00'a düştü.