Spor
03 Nis 2022 12:17 Son Güncelleme: 03 Nis 2022 12:23

Süper Lig'de oynanan tüm maçlar iptal edilebilir! Skandal olay...

Süper Lig'de oynanan Altay-Antalyaspor ve Giresunspor-Sivasspor maçlarının AVAR hakemleri Alper Çetin ile Bülent Birincioğlu'nun hiçbir klasmanda yer almadığı ve Süper Lig için hakemlik lisanslarının olmadığı ortaya çıktı.

MHK'nin 8 Mart kararlarında düdük astırdığı hakemler arasında yer alan Alper Çetin ve Bülent Birincioğlu'nun, Süper Lig'de bu hafta oynanan Altay-Antalyaspor ve Giresunspor-Sivasspor maçlarına AVAR olarak atanması ortalığı karıştırdı.

 

Alper Çetin

"BU LİGİN TESCİL EDİLME ŞANSI KALMAMIŞTIR"
Gazeteci Ömer Faruk Ünal konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Eyvah eyvah! Bu iki hakem hiçbir klasmanda yok. Riva'nın önünden geçen adamdan farkları yok. İkisine de maç vermişler. Bu ligin tescil edilme şansı kalmamıştır. Eğer bu hakemler, bugün VAR'a otururlarsa. Kulüpler Birliği Başkanı, bu konuya müdahil olmalı." dedi.

Bülent Birincioğlu

"YENİ BİR KLASMAN AÇIKLANMADI"
Ünal aynı zamanda, "Aksi takdirde tartışmaların önüne geçilemez. İki hakemin, 8 Mart'ta açıklanan klasmanlarda isimleri yok. Yeni bir klasman açıklanmadı. Temmuza kadar açıklama hakları da kalmadı. Tahkim Kurulu da yok sayıldı." ifadelerini kullandı.