Gündem
20 Tem 2020 01:05 Son Güncelleme: 20 Tem 2020 01:07

Süper Lig'de küme düşen ilk takım belli oldu

Süper Lig’in 33. haftasında evinde Fraport TAV Antalyaspor’a 1-0 mağlup olan MKE Ankaragücü, 2019-2020 sezonunun bitimine 1 hafta kala lige veda etti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sarı-lacivertli futbolcular adeta yıkıldı. Gözyaşlarına boğulan futbolcular uzun süre sahadan ayrılmadı.

Süper Lig’in 33. haftasında Antalyaspor’u konuk eden Ankaragücü, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.Eryaman Stadı’ndan oynanan karşılaşmayı konuk ekip, Jahovic’in golüyle 1-0 kazandı.Bu sonuçla 29 puanda kalan MKE Ankaragücü’nün sezonun bitimine bir hafta kala küme düşmesi kesinleşti.Ligde son sırada yer alan başkent temsilcisi, Süper Lig’e veda eden ilk takım oldu.

GÖZYAŞLARI TUTULAMADI...
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sarı-lacivertli futbolcular adeta yıkıldı. Gözyaşlarına boğulan futbolcular uzun süre sahadan ayrılmadı.

"TARİF EDİLEMEZ ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ"
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan MKE Ankaragücü antrenörü Ümit Şahin, “Üzgünüz, hafta içi iyi hazırlanmıştık. Kötü de oynamadık aslında. Maça iyi başladık. Özellikle ikinci yarı tek kale şeklinde geçen bir maç oldu. Artık sonlara doğru kazanmamız gerekiyordu. Kazanmamız gereken pozisyonları fazlasıyla bulduk. 3 tane altı pastan net pozisyon kaçırdık. Olamayınca olmuyor. Yapacak bir şey yok, çok üzgünüz. Tarif edilemez üzüntü içerisindeyiz. İkinci yarıda sahada tek kale oynayan bir Ankaragücü vardı. Girdiğiniz pozisyonları gole çevirmezseniz, son dakikalarda da risk alırsınız, risk almak zorundaydık. Bir tane pozisyondan golü yedik ve mağlup olduk üzgünüz” ifadelerini kullandı.