Spor
27 Eyl 2023 12:52 Son Güncelleme: 27 Eyl 2023 12:56

Süper Lig'de bir teknik direktörle daha yollar ayrıldı: 5. hoca vedası

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayırdığını açıkladı. Samsunspor, Hüseyin Eroğlu ile karşılıklı anlaşarak vedalaşıldığını bildirdi.

Süper Lig'de sezona istediği başlangıcı yapamayan ve son sırada yer alan Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı.

Konuyla ilgili Samsunspor'dan yapılan açıklamada, "11 yılın ardından Süper Lig hasretine son veren Şampiyonluğumuzun mimarlarından Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu ile bugün yapılan görüşmelerin ardından iyi niyet ve profesyonellik çerçevesinde karşılıklı olarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır.

Kıymetli Hüseyin Eroğlu'na, Samsunsporumuza yaptığı katkılar ve yaşattığı mutluluklar için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

SÜPER LİG'DE 5. TEKNİK DİREKTÖR AYRILIĞI

Öte yandan Hüseyin Eroğlu, Süper Lig'de sezonun 5. teknik direktör ayrılığı olarak kayıtlara geçti. Ligde daha önce Gaziantep FK'de Erdal Güneş, Kayserispor'da Çağdaş Atan, Başakşehir'de Emre Belözoğlu ve İstanbulspor'da Fatih Tekke ile vedalaşılmıştı.