Spor
08 Mar 2024 00:26 Son Güncelleme: 08 Mar 2024 00:28

Süper Lig devinden Marco Reus bombası

Borussia Dortmund ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Marco Reus'un Türk kulüplerinin radarında olduğu iddia edildi.

Bundesliga devlerinden Borussia Dortmund'un yıldızı Marco Reus ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Borussia Dortmund'un sembol oyuncusunun durumunun çok sayıda kulüp tarafından takip edildiği öne sürüldü.

Football Insider'ın haberine göre; Marco Reus'un Premier Lig ekiplerinden West Ham United'a önerildiği kaydedldi. Manchester City'nin Lucas Paqueta'yla ilgilenmesi nedeniyle West Ham United'ın bu transferi gerçekleştirebileceği belirtildi.

Marco Reus için Türk takımlarının da devrede olduğu aktarıldı. Öte yandan MLS'ten kulüplerin de Alman oyuncunun durumunu takip ettiği vurgulandı.

34 yaşındaki orta saha bu sezon Borussia Dortmund'da 28 maça çıktı. Marco Reus bu müsabakalarda 6 gol sevinci yaşadı. Yıldız oyuncu aynı süreçte 7 asist üretti.

Borussia Dortmund ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Marco Reus'un güncel piyasa değeri 7 milyon euro. Borussia Dortmund altyapısında yetişen Marco Reus daha sonra Rot Weiss Ahlen ve Borussia Mönchengladbach'ta oynadı.

34 yaşındaki orta saha Almanya Milli Takımı'nda 48 maça çıktı. Marco Reus bu mücadelelerde 15 gol atma başarısı gösterdi.