Spor
13 Ağu 2023 18:26 Son Güncelleme: 13 Ağu 2023 18:29

Süper Lig devi Talisca bombasını patlatıyor! Resmi teklif yapıldı

Transfer sezonunda rakiplerine kıyasla daha az transfer yapması nedeniyle taraftarları tarafından eleştirilen Beşiktaş, Anderson Talisca için Suudi ekibi Al-Nassr’ın kapısını resmi teklifle çaldı.

Süper Lig’de ilk karşılaşmasına yarın Karagümrük deplasmanında çıkacak olan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları sürüyor.

Yaz transfer döneminde kadrosuna Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey ve Ante Rebic’i katan siyah-beyazlılar, daha önce Beşiktaş formasını giyen Anderson Talisca’yı yeniden kulübe getirmeyi hedefliyor.

Fanatik’ten Gökmen Özcan’ın haberine göre Beşiktaş, Brezilyalı yıldızın transferi için Suudi ekibinin kapısını resmi bir teklifle çaldı. Siyah-beyazlıların, Al-Nassr’a yaptığı teklifte bonservis bedeli olarak 12 milyon Euro teklif edildi.

ŞENOL GÜNEŞ: TALISCA'YLA KONUŞTUM; GELMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Geçen günlerde Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, "Talisca'yla ben de konuştum. O da gelmek istediğini ve özlediğini söyledi ama iş ekonomiye geldiğinde 10 milyondan aşağı değil. 'Orta yol bulalım gelmek istiyorum', bunları söyledi. İstek başka bir şey gerçekler başka bir şey. Bu bütçeyi verdiğiniz zaman karşılanmadığında sorun olur” açıklaması siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırmış, ancak şimdiye dek transfere ilişkin somut bir adım atılmamıştı.

66 MAÇTA 52 GOLE DİREKT ETKİ

Cristiano Ronaldo’nun da kadrosunda yer aldığı Suudi ekibi Al-Nassr’ın formasıyla tüm kulvarlarda 66 maça çıkan Anderson Talisca; 44 gol ve 8 asistle 52 gole doğrudan etki etti.