Gündem
31 Eki 2018 10:44 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:57

Sunucu Murat Başoğlu gözaltına alındı! Eski eşten şok suçlama...

Sunucu Murat Başoğlu eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği ve yanındaki arkadaşını darp ettiği iddiasıyla Bodrum'da gözaltına alındı

Bodrum'un Gündoğan Mahallesi'nde Murat Başoğlu ile boşandığı eşi Hande Bermek arasında tartışma çıktı. Bu esnada, Bermek'in yanındaki arkadaşı Emre Sönmez ile Murat Başoğlu arasında arbede yaşandı ve olayın ardından iki isim hastaneye giderek rapor aldı.

Yaşanan bu tartışma ve arbedenin ardından, Murat Başoğlu'nun Hande Bermek'i ölümle tehdit etmek, Emre Sönmez'i ise darp etmek iddiasıyla göz altına alındı.

Bugün adliyeye sevk edileceği öğrenilen Murat Başoğlu hakkında, 6284 sayılı 'Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun' kapsamında 3 ay süreyle önleyici tedbir uygulanmasına karar verildi.



ÖZEL GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Sunucu Murat Başoğlu'nun (50) Bodrum'da geçen yaz bir teknede yeğeni Burcu Başoğlu (35) ile özel görüntüleri ortaya çıkmış, aylarca konuşulmuştu. Çirkin skandalın ardından eşinin arkasında duran Hande Bermek, tepkiler artınca 11 Eylül 2017'de evliliğini bitirmişti.



AYNI EVDE YAŞAMAYA DEVAM ETMİŞLERDİ

Ancak Hande Bermek ile Murat Başoğlu aynı evde yaşamaya devam etmişti.