Gündem
29 Tem 2023 11:11 Son Güncelleme: 29 Tem 2023 11:38

Sunucu Mehmet Akif Ersoy'u isyan ettiren mağduriyet! "Satın aldığım bileti..."

THY'nin fazla bilet satışı gazeteci Mehmet Akif Ersoy'u mağdur etti. Ersoy yaşadığı mağduriyetin, başka vatandaşlarında başına gelmemesi için durumun düzeltilmesini istedi.

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, Türk Hava Yolları ile ilgili yaşadığı mağduriyeti kamuoyuna duyurdu.

Gece saat 03:00 sularında uçağı olduğunu ve yayın yapmamak için sorunu çözme noktasında çok uğraştığını dile getiren Mehmet Akif Ersoy, videoda şu ifadeleri kullandı:

"THY bu aralar sürekli fazla bilet satışı yapıyor. Ben havalimanına 45 dakika önce geldim. Sistem üzerinden check-in yapmama hiç bir şekilde müsaade edilmedi. contraeal'a geldiğimde de uçak dolu olduğu için beni almadıkları gibi; 'Çözüm ne?' diye sorduğumda, beni asgari bir sonraki uçağa bindirmeleri lazım. Dediler ki 'beyefendi siz check-in yapmadığınız için tekrar bilet almanız gerekiyor.' Yani ben satın aldığım bileti zamanında gelmiş olmama rağmen uçağa binemiyorum.

Buradaki arkadaşlarımız ve buranın sorumlusuna ısrarla sordum. 'Bu sorunu çözebiliyor muyuz? Bir sonraki uçağa ben bine biliyor muyum?' diye 'Hayır  biz sizi bir sonraki uçağa da alamıyoruz tekrar bilet almanız lazım sistemden' şeklinde yanıt verdi. Yani hem uçakları doldurup fazla bilet satıp vaktinde gelmiş olmamıza ki, ben 45 dakika erken geldim. Kamera kaydına bakalım diyorum mesela ne zaman geldiğimin. 'Geç kaldınız' diyor. 'Benim yetkim yok' diyor. İnanılmaz bir sorumsuzluk "

İşte Mehmet Akif Ersoy'un paylaştığı o video...

THY’DEN MEHMET AKİF ERSOY’A YANIT

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, Mehmet Akif Ersoy’un sosyal medya hesabındaki paylaşımına yanıt verdi.

Tüm kayıtları inceledik” belirten Üstün, ünlü sunucunun iddialarına, “Yayına geç kalmak olmaz biliyorsun, uçağa da öyle… :) Tüm kayıtları inceledik, kuralların belirlediği saatten sonra geldiğin için uçak yolcu kabulüne kapanmış. Sonrasında zaten biletin kurallar çerçevesinde değiştirilmiş ve yardımcı olmuşuz. Gece 02.36 ve 02.39’da beni de aramışsın, yorucu bir cuma günüydü sese uyanamamışım bunu ayrıca telafi edeceğim.” açıklamasında bulundu.