Gündem
07 Kas 2012 12:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:21

SUNUCU 'GÖBEĞİNDEN ZEYTİN YERİM' DEDİ, RTÜK CEZA VERDİ!

Radyo sunucusu, telefondaki kadın dinleyiciye ‘'Senin topuklarını ısırırım, göbeğinden zeytin yerim'' dedi, ortaklık karıştı. RTÜK ceza verdi.

Best FM’de yayınlanan bir programda kadın dinleyiciye söylenen sözler, olay yarattı. Sunucunun, ‘’Senin göbeğinden zeytin yerim, ayak topuklarını ısırırım, parmaklarını mayoneze batırır galeta gibi yerim’’ sözleri nedeniyle radyo kanalına bin lira ceza verildi.

Gazeteport’un edindiği bilgiye göre Best FM’de 17 ve 27 Ağustos günleri yayınlanan “Serdar Yayında” adlı programa telefonla kadın dinleyiciler bağlandı. Sunucu Serdar Gökalp kadın dinleyiciye, ‘’Ağzını, yüzünü, ayağını, elini kemirdiğim. Sen var ya böyle arkanı dön, aşağıdan saçlarından başlayayım yemeye, senin ayak topuklarını ısırırım’’ dedi.

‘’BİRAZ İĞRENÇ OLDU’’
Bayan dinleyici ise bu sözlere kızdı ve ‘’Biraz iğrenç olmadı mı?’’ diye tepki gösterdi. Sunucu bir başka yayında da programa telefonla katılan bayan dinleyiciye, ‘’Ne haber, göbeğinden zeytin yerim senin. Var ya parmaklarını mayoneze batırır, galeta gibi yerim yemin ederim.” dedi.

Konuyu değerlendiren RTÜK üyeleri bu sözleri, ‘’Espri sınırlarının aşılması ve argo kullanım’’ olarak gördü ve ‘’Toplumca genel kabul görülen ahlak anlayışına aykırı ifadeler kullanılması’’ nedeniyle Best FM’e bin 102 lira para cezası verdi.