Gündem
20 Şub 2014 18:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:57

Sümeyye Erdoğan'ın yeni ses kaydı sızdırıldı! "Bizim trollere söylesene..."

Haramzadeler şimdi de Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Varank ve kızı Sümeyye Erdoğan arasında geçen konuşmayı yayınladı.

Yayınladıkları ses kayıtlarıyla gündem değiştiren ve hesapları sıkça kapatılan Haramzadeler grubu, bugün Başbakan Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Başbakan Erdoğan’ın danışmanı Mustafa Varank’a ait olduğu iddia edilen bir kayıt daha yayınladı.

Geçmişte Başbakan Erdoğan’ın, Erdoğan’ın ailesinin ve bazı işadamlarının ses kayıtlarını yayınlayan ve Başbakan Erdoğan’ın büyük tepkisini çeken Haramzadeler hesabından bugün de Sümeyye Erdoğan’ın ses kaydı yayınlandı.

“BİZİM TROLLER DESTEK VERSİN”

Haramzadeler hesabı Başbakan Erdoğan’ın Başdanışmanı Mustafa Varank dosyasını açıyoruz dedi ve ilk ses kaydını bugün yayınladı. Kayıtta Varank, Sümeyye Erdoğan ile konuşuyor. Akşam bir yemeğe katılacağını ve orada konuşma yapacağını söyleyen Sümeyye Erdoğan, Kadın ve Demokrasi Derneği’nin (Kadem) yaptığı #Erkeksen projesi için Varank’tan destek istiyor. Varank’a kampanyalarıyla ilgili haber yapılmasını istediğini söyleyen Sümeyye Erdoğan, Varank’a AKP’nin sosyal medya ordusunu kastederek, “Bizim trollere söylesene, TT kampanyamıza destek versinler. Esprili ama güzel şeyler yazsınlar” diyor.