Televizyon
14 Oca 2012 13:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:13

"SULTAN'IN HAREMİ", MUHTEŞEM YÜZYIL LİBYA'DA!

Türkiye'de izlenme rekorları kıran dizi Rusya'nın ardından Libya'da da yayınlanmaya başladı.

Türkiye’de izlenme rekorları kıran ’’Muhteşem Yüzyıl’’ dizisi, Rusya’nın ardından Arap ülkelerinde de yayınlanmaya başladı.

Ortadoğu’daki yayın hakları Dubai TV tarafından satın alındığı öğrenilen ve ilk bölümü ’’Sultan’ın Haremi’’ adıyla, Arapça dublajlı olarak dün gece ekranlara gelen dizi, Libya’da da ilgiyle izlendi.

Muammer Kaddafi iktidarının devrilmesinin ardından hayatın normale dönmeye başladığı ülkede çok sayıda kişi uydu antenler aracılığıyla çeşitli Arap ülkelerinin televizyon kanallarında yayınlanan ’’Kurtlar Vadisi’’, ’’Ezel’’ ve ’’Aşkı Memnu’’ gibi dizilere de ilgi gösteriyor.


Bazı gençlerin dizi karakterleri gibi giyinmeye özen gösterdiği ülkeye iç savaş sonrası çalışmak için yeniden dönen Türk vatandaşları da daha önce Türkçe izledikleri kimi dizileri artık Arapça dublajlı olarak seyrediyor.

Bu arada dizinin yayın haklarını satın alan televizyon kanalı, reklam araları ve en çok izlenen saatlerde ’’Muhteşem Yüzyıl’’ dizisinin tanıtımlarına yer veriyor. Dizinin tekrar bölümlerinin hafta boyunca çeşitli saatlerde ekrana geleceği duyuruldu.

Muhteşem Yüzyıl, her çarşamba Star TV’de yayınlanıyor