Gündem
03 Eyl 2021 07:04 Son Güncelleme: 03 Eyl 2021 07:11

Süleyman Soylu’nun sigorta şirketinde şok gelişme! Yurtdışı kaynaklı sitelere düştü...

Poliçe sesinin en sevdiği ses olduğunu söyleyen, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sahibi olduğu Engin Sigorta'nın sitesinin hacklendiği öne sürüldü.

Gazeteci Erk Acarer, Soylu'nun 'en sevdiğim ses poliçe sesi' dediği Engin Sigorta'nın hacklendiğini ve bilgilerinin yurtdışı kaynaklı sitelere düştüğünü iddia etti. Soylu'nun sigorta şirketinin hacklenmesi, şirketin özel bilgilerinin güvenliği ile ilgili soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Acarer, “1- Poliçe sesi… Soylu’nun sigorta şirketi Engin Sigorta’nın hack’lenmiş olduğuna ilişkin bilgi var. Şirketin ihaleleri, para kaynakları ve ‘işleri’nin hack’lendiği yurt dışındaki sitelere düşmüş…” ifadelerini kullandı.

Hacklenme bilgisinin medyaya yansımasının istenmediğini vurgulayan Acarer, “2-Ortalığın karıştığı bilgisi var. Türkiye’de medyaya yansıması istenmiyor. Hack’lemeyi kim yaptı bilinmiyor. Fakat Tıpkı Burhan Kuzu ya da Reza Zerrab olayında olduğu gibi bir şantaj veya pazarlık tuzağına dönüşebilir” dedi.

Acarer son olarak, “3-Ama en kötü ihtimalle, olay ortaya çıkarsa Peker üzerine bırakıp montaj derler. @suleymansoylu Bu sigorta işi olayı ciddi. @sedat_peker in bir bilgisi olabilir mi?” mesajını paylaştı.

İşte o paylaşımlar...