Politika
25 Mar 2023 15:14 Son Güncelleme: 25 Mar 2023 15:34

Süleyman Soylu’dan dikkat çeken ‘Erdoğan’ mesajı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında 'milletvekilliği krizi' iddialarının ardından Bakan Soylu, dikkat çeken bir açıklama yaptı...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ile aralarında bir gerilim olduğu ve milletvekili adayı olmak istememesi iddialarına yanıt niteliğinde bir açıklama yaptı. 

"Biz davamızın neferleriyiz" diyen Soylu, "Milletvekili olmak ya da olmamak tartışmasının içine girmek, davaya sahip olmamak demektir" dedi. 

Soylu, Twitter'dan yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan davamızın lideridir. Ayasofya’yı bizimle tekrar buluşturan liderimizdir. Davamız büyüktür ve bizden sonraki nesillerin omzundadır. Ne kadar kesif mücadelelerin içerisinden geçsek de bedenimiz ne kadar yorgun olsa da ben değil biz demenin zamanıdır.

Büyük bir davayı şahsileştirmek, milletvekili olmak ya da olmamak, nereden olmak ya da olmamak tartışmasının içerisine girmek, yüzyılın seçiminde hele de asrın felaketinde, davaya sahip olmamak, onu anlamamak demektir...

Biz, davamızın neferleriyiz. Geleceğin Güçlü Türkiyesi, davamızın omuzlarında yükselecektir."