Gündem
15 Nis 2020 17:47 Son Güncelleme: 15 Nis 2020 18:43

Süleyman Özışık ve İsmail Saymaz arasında oruç polemiği! Zehir zemberek sözler

Gazeteci İsmail Saymaz, kendisiyle ilgili imalı bir paylaşımda bulunan gazeteci Süleyman Özışık'a çok sert bir yanıt verdi.

Gazeteci İsmail Saymaz ile gazeteci Süleyman Özışık arasında çok sert bir tartışma yaşandı.

Özışık, İsmail Saymaz'la ilgili atılan bir tweeti alıntılayıp daha önce "Oruç salgın nedeniyle ertelenebilir" sözlerine imada bulunarak "Canım benim biraz fazla mı çuvalladın be kez İsmail :) Bu arada orucu erteleyelim mi bu sene? @ismailsaymaz" paylaşımında bulundu.

Saymaz'dan Süleyman Özışık'a çok sert bir yanıt geldi.

Özışık'a 31 Mart seçimlerindeki "Erdoğan İstanbul'a çorabını koysa kazanır" sözlerini hatırlatan İsmail Saymaz, çok sert ifadeler kullandı.

Saymaz, şu paylaşımda bulundu:

"ORUÇTAN DAHA BÜYÜK GÜNAHLAR VAR; HIRSIZLIK GİBİ"

"Süleyman Özışık, sen ki 31 Mart’tan önce “Erdoğan İstanbul’a çorabını koysa kazanır” demiş adamsın. Çuvallama işi senden bana kalmaz.   

Sağlığı el veren oruç tutmalı.

Fakat oruç tutmamak yedi büyük günahtan değildir.

Daha büyük günahlar var

Hırsızlık gibi.

Yetim malı yemek gibi"

Sonrasında ise Süleyman Özışık’tan Saymaz’a cevap geldi. Özışık, “Sevgili İsmail kardeşim Ben 20 yıldır AK Parti’nin kazanma iddiasını dile getiriyorum, 31 Mart ile ilgili iddiam da bunla ilgiliydi. Ben en azından senin gibi “HDP ile barış gelecek, katil Demirtaş ile demokrasi gelecek” dememişim. Yok çuvallama işinde eline su dökemem ben :)” diye yazdı.