Gündem
07 Şub 2019 17:43 Son Güncelleme: 07 Şub 2019 17:51

Şule Çet davasında kritik görüntüler ortaya çıktı!

Ankara'da bir plazanın 20’nci katında cinsel saldırıya maruz kaldıktan sonra atıldığı öne sürülen Şule Çet’in ölümüyle ilgili davada yeni görüntülere ulaşıldı.

Habertürk’ten Fevzi Çakır’ın haberine göre, Ankara’da bir plazanın 20’nci katında cinsel saldırıya maruz kaldıktan sonra aşağı atıldığı öne sürülen Şule Çet’in ölümüyle ilgili davada yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, şüphelilerden birinin ayakta duramayacak kadar sarhoş olduğu görülüyor.

Sanıklar ise Çet’in düşmesinin ardından yaklaşık 18 dakika sonra yani 04.08’de ofisten çıkıyor.

Berk Akand bir köşeye oturuyor ve diğer şüpheli Çağatay Aksu ile konuşuyor. Akand’ın Aksu’ya tepki gösterdiği ve yerinden kalkıp üzerine doğru hareket ettiği de görüntülere yansıyor. Bu sırada kamera açısına giren Çet’in eski patronu olan Aksu’nun bina içerisinde sigara içtiği görülüyor. İkili daha sonra asansöre binerek, aşağı iniyor.

2 SANIK HAKİM KARŞISINDA

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet’in ölümüne ilişkin, haklarında “cinayet”, “nitelikli cinsel saldırı” ve “hürriyeti tahdit” suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 39’ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 2 sanık, dün hakim karşısına çıktı.

NE OLMUŞTU?

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet, 29 Mayıs’ta Ankara’daki bir plazanın 20’nci katından düşerek yaşamını yitirmiş, olayla ilgili Çağatay Aksu ve Berk Akand tutuklanmıştı.