Gündem
07 Eki 2012 15:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:14

ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADI'NDA ALEX ÖNLEMLERİ!

Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu'nda Beşiktaş ile oynayacağı derbi öncesi, bazı önlemler alındı...

Alex'in gönderilmesiyle taraftardan tepki alan Fenerbahçe, bugünkü maç öncesi önlemler aldı

1- SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU
Fenerbahçe'de Beşiktaş maçı öncesi yönetim alarma geçti. Bugünkü maçta Alex'e destek verilip yönetimin istifaya davet edileceği şeklinde bilgi alan, bu yönde küfürlü ve tehditli mesajların sanal alemde yer aldığını gören yönetim, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

2- PANKARTLARA ENGEL
Yöneticilerin yaptıkları başvuruda sanal ortamdaki tehdit içerikli yazıları döküman haline getirip savcılığa verdikleri öğrenildi. Bu gelişmelerin ardından yönetim resmi internet sitesinden stada pankart alınmayacağını açıklarken bugün maça gelecek olan kadın ve çocukların da sıkı bir şekilde aranacağı belirtildi.

3- GRUPLARLA TOPLANTI
Yöneticiler Ömer Temelli, Yalçın Haker ve Ahmet Ketenci de taraftar gruplarının liderleriyle görüştü. Üçlünün derbide başkan Yıldırım ve teknik direktör Kocaman lehine tezahürat yapılmasını istediği, ortamı gerecek kişilere engel olunması için bayanların organize edilmelerini talep ettiği öğrenildi.

4- KARTLAR DA TEHLİKEDE!
Yönetimin sanal ortamdaki organizasyona katıldığı tespit edilen kombine ve taraftar kart sahiplerinin ise kartlarının iptal etmeyi kararlaştırdığı belirtildi.