Şüheda Kaya'dan "şifalı eldiven" ile tedavi iddialarına yanıt

Dilan Polat-Engin Polat ve Özlem-Tayyar Öz, Şule Kayatürk ve Yasin Türk çiftlerinden sonra bu sefer gündeme "Şifalı eller" ile hasta tedavi ettiğini iddia eden Şüheda Kaya geldi. Fenomen isim hakkında çıkan iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Şüheda Kaya'dan "şifalı eldiven" ile tedavi iddialarına yanıt - Sayfa 1

Sosyal medyada lüks hayatını paylaşan ve fenomen haline gelen Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde aralarında eşi Engin Polat, kardeşi Can Doğu, ablası Sıla Doğu'nun da olduğu 12 kişiyle birlikte tutuklanmıştı. Polat ailesinin olayından sonra sosyal medyanın tanınan isimlerinden Şüheda Kaya hakkında da iddialar ortaya atıldı.

19
Şüheda Kaya'dan "şifalı eldiven" ile tedavi iddialarına yanıt - Sayfa 2

9 yıl önce marka kurup eşarp tasarımı yapmaya başlayan Şüheda Kaya, şimdilerde iddialara göre gümüş eldivenlerle masaj yaparak hasta iyileştiriyor.

29
Şüheda Kaya'dan "şifalı eldiven" ile tedavi iddialarına yanıt - Sayfa 3

DUBAİ'DE GECELİĞİ 50 BİN TL'LİK OTEL İDDİALARI

Dubai'de geceliği 50 bin TL olan otelde kaldığı ve iş yeri belgelerinin örnek belge olması iddialarıyla gündeme gelen Şüheda Kaya, hakkında çıkan söylentilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

39
Şüheda Kaya'dan "şifalı eldiven" ile tedavi iddialarına yanıt - Sayfa 4

Hakkında çıkan haberlere tepki gösteren Şüheda Kaya, sosyal medya hesabından habercilere tepki gösteren bir açıklama yaptı:

49