Magazin
27 Tem 2012 09:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:57

''ŞU AN TELEFON GELSE HEMEN GİDERİM'' CEM YILMAZ'IN BABALIK HEYECANI!

Cem Yılmaz, babalık heyecanını stand-up gösterisine taşıdı.

Cem Yılmaz, babalık heyecanını stand-up gösterisine taşıdı: “Bir haftaya kadar baba oluyorum. Şu an telefon gelse ‘Hanımın doğuruyor’ diye, hemen giderim!”

Cem Yılmaz, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıktı. Ünlü komedyen, üç saatlik stand-up şovunda kadın-erkek ilişkileri ve evliliği hakkında yaptığı esprilerle seyircisini kahkahaya boğdu. Eşi Ahu Yağtu’nun çok yakında doğum yapacağını söyleyen Yılmaz, “Bir haftaya kadar çocuğum oluyor. Şu an telefon gelse, ‘Hanımın sancıları başladı, doğuruyor’ diye, hemen giderim” dedi.

İYİ Kİ EVLENMİŞİM

Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği Cem Yılmaz, evliliği hakkında iddiaları da ti’ye aldı: “Gizlice evlendiğimi söyleyenler oldu. Kardeşim ben niye gizlice evleneyim? Ben gizlice evlenmişim, kusura bakmayın! ‘Evlendi, değişti’ diyenler de oldu. Yoo, neden değişeyim? Hanımdan korkmuyorum. Bir de ‘Zor evlendiler’ diye haber yaptılar. Arkadaşım ben 40 yaşındayım. Beni kim, niye zorla evlendirsin? İyi ki evlenmişim, çok mutluyum. Evliliği herkese tavsiye ediyorum.”