Polemik & Kulis
07 Ağu 2020 17:34 Son Güncelleme: 07 Ağu 2020 17:52

Su alan amiral gemilerine gazetecilik dersi! Beyrut'a tek ekibi onlar gönderdi!

Beyrut'ta dünyayı şoke eden patlamadan sonra SuperHaber bölgeye ekip göndererek gazetecilik dersi verdi.

Türk medyası, tarihin en büyük patlamalarından birinin gerçekleştiği Lübnan'da yaşanan bu elim olaya topyekün kayıtsız kaldı.

Bir tek SuperHaber bölgeye ekip göndererek gazetecilik tutkusunun peşinden gitti. SuperHaber bu çalımı ile dev medya gruplarına, televizyon kanallarına ve gazetelere haber atlattı!

SuperHaber'in deneyimli muhabir Mevlüt Yüksel patlamanın ardından ilk uçakla Beyrut'a gitti. Dün gece havalimanına iner inmez felaketin yaşandığı bölgeye ulaşan Mevlüt Yüksel tüm televizyon ve gazeteler uykudayken, özel haberlerini superhaber.tv adresinden servis etmeye başlamıştı bile...

- SuperHaber'den müthiş habercilik refleksi...

Türk medyasında bir ilk gerçekleşti. Dünya ajanslarını bile atlatan SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel Beyrut sokaklarını karış karış dolaştı, yaşanan acıyı saniye saniye aktardı.

Beyrut'tan sıra dışı yayında Mevlüt Yüksel, motosiklet üstünde harabeye dönen kenti gezdi, videoya çekti an be an haber merkezine aktardı.

SuperHaber Beyrut'ta liman bölgesine girdi.... Acılı Lübnan halkına dokundu... Lübnanların, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kenti ziyaret etmesini istediğini de ilk kez yine Mevlüt Yüksel SuperHaber aracılığıyla duyurdu.