Gündem
19 Şub 2014 13:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:57

STV'den Gülen'in ses kayıtları için açıklama!

Samanyolu Yayın Grup Başkanı Hidayet Karaca, Gülen ile kendisi arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili ilginç bir açıklamada bulundu.

Gülen'in internete düşen konuşmalar gündeme bomba gibi düştü. Şefkat Tepe'nin senaryosunun okutulup Gülen'in onayının alındığı ses kaydı sonrası gözler Hidayet Karaca'ya çevrildi.
Ruh çağırma seanslarına benzeyen Hz. Muhammed sahnesi de çok konuşulmuştu. Dizide peygamber kamyonet kasasında yolculuk yapıyordu.
ŞEFKAT TEPE SENARYOSUNU GÜLEN'E KARACA MI OKUDU?
Kendisi ve Fethullah Gülen arasında olduğu iddia edilen ses kayıtları hakkında açıklamada bulunan Karaca, konuşmaların montajlandığını savundu.
Karaca, Gülen'e ve cemaate yönelik yönelik iftira atanların ahiret inancının şüpheye düştüğünü iddia ettti. İşte o açıklama:
EFENDİMİZ SEVDİKLERİNE GÖRÜNÜR
"İnsanlık tarihinde görülmemiş bir telekulak skandalının aktörleri bir kez daha kendilerini deşifre ettiler. Türk halkının tamamını böylesine illegal ve organize biçimde dinleyen ve montajlayan odak, aslında bir bakıma illegal işlere nasıl bulaştığını da gösteriyor.

İllegal dinlemeler ve montajlarla toplumda kin, nefret ve kutuplaştırmaya sevkeden fitne tohumlarını atarak toplumu bölmeye çalışanlar, işte bu kasetleri montajlayıp yayınlayanla aynı insanlardır.

Nerede bir kaset çıkmışsa, adresinin bu odaklar olduğu artık iyice aşikar olmuştur.

Lakin yolsuzluk ve rüşvet suçlarını örtbas etmek için, temiz insanlara yapılan komploları Hak da, halk da biliyor.

Alimler; insanlığın iftihar vesilesi Peygamber Efendimiz (sav)’in; kendisinin yolundan gidenlere, sevenlerine ve onun da sevdiklerine göründüğü konusunda ittifak etmiştir.

Efendimiz (sav) sizlerin rüyalarınıza teşrif buyurmadığından mıdır hasediniz yoksa?

Bu da yanlış yolda olduğunuzun ispatıdır.
AHİRET İNANCI

İçinde bulunduğunuz hased ve kin, yaşadığınız cinnet halinin, iftiralarınız ise artık ahiret inancınız konusunda şüpheye sevkeden bir derekeye düştüğünüzün ispatıdır.

Hakikat ortaya çıktığında çok ama çok mahçup olacaksınız!

Şüphesiz her şeyi Allah (cc) görüyor ve biliyor..."