Gündem
21 Oca 2011 12:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:58

STV'DEN ÇOK İLGİNÇ BİR YARIŞMA! A MI? B Mİ?

Samanyolu Televizyonu'nda sunuculuğunu ünlü tiyatro sanatçısı İrfan Kangı'nın yapacağı çok ilginç bir yarışma başlıyor.

Yeni sezona birbirinden faklı program ve projelerle giren Samanyolu TV’de, Türkiye’de ilk kez yayınlanacak ve sadece iki seçeneğin sunulacağı bir yarışma başlıyor…
 
Samanyolu Televizyonu’nda, 22 Ocak Cumartesi günü izleyicisiyle buluşacak olan yarışmanın formatı hayli farklı. Sadece gerçek ihtiyaç sahiplerinin yarışacağı programda, her soru 100 TL değerinde. Paraya acil ihtiyacı olan, sadece iki seçenekli soruların sorulacağı yarışma programında kural yok!
 
Binlerce lira yerine, bir soru bilip 100 TL kazanarak acil bir ihtiyacını karşılamak isteyenlerin, yarışma kuyruğuna girip sıra numarası alması yeterli olacak. Herkesin ailesiyle birlikte katılabileceği yarışmada, her soru için iki şık sunulacak. Katılımcıların bilemedikleri soruları beraberindeki yakınlarına sorabilecekleri yarışmada herhangi bir süre kısıtlaması olmayacak. Doğru cevap verdikçe ilerleme imkanı olan programda, yarışmacılar tamam diyene kadar yarışabilecek. Daha fazla kazanmak için hırs yapanların kaybedebileceği programda, ayrılma zamanını iyi ayarlamak çok önemli olacak. Katılan herkesin bildiği kadar kazanacağı yarışmada, yarışmacılar, bir soruyu bilemeyince bütün kazandıklarını bırakıp gidecek.
Bilindik yarışma formatlarından oldukça farklı, çok daha basit ve çok daha eğlenceli olan yarışmanın ilk bölümü Cumartesi saat 16.45’te ekrana gelecek.
 
Cumartesi ve Pazar günleri saat 16.45’te yayınlanacak olan programı, ünlü tiyatro oyuncusu ve sunucu İrfan Kangı sunacak.