Spor
20 Eyl 2021 18:26 Son Güncelleme: 20 Eyl 2021 18:32

Stefan Kuntz'un sözleri Sergen Yalçın'ı kızdırabilir! 'Sergen'i görünce kahkaha attım'

Milli Takım'ın yeni hocası Stefan Kuntz, düzenlenen imza töreninde projelerle ilgili konuşurken eski takım arkadaşı Sergen Yalçın'dan da bahsetti. Beşiktaş'ın hocası hakkında espri yapan Kuntz'un sözleri sosyal medyada tepki çekti.

Stefan Kuntz için TFF Riva Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Kuntz'un Sergen Yalçın hakkında kullandığı ifadeler dikkat çekti.

 İşte Kuntz'un açıklamaları:

"Mart ayında elemelerdeki performans, bu işi almaya karar verdiğimde beni heyecanlandıran şey oldu. Takımın potansiyelini orada görmüş oldum. Yapacağım şey, o potansiyele tekrar nasıl ulaşabiliriz, bunu bulmak.

 "4 TANE İSİM ÜZERİNE ODAKLANDIK"

U-21 Takımı'ndaki yardımcım bilimsel konularda çok tecrübeliydi. Burada öyle bir şeye ihtiyacımız yok. Onun yerine Türkçe konuşan bir antrenörü tercih edeceğiz. 4 tane isim üzerinde odaklanıyoruz.

 "ONA SAYGI DUYUYORUM"

O zamanki kaptanım Rıza Çalımbay, Şifo Mehmet. Onları hatırlıyorum, Sergen'i görünce kahkahalar attım. Kenarda onu teknik direktör olarak görünce. Şampiyon olmasına saygı duyuyorum. Hocalığında en üstün değerinin disiplin olduğunu duydum. Oysa oyunculuk döneminde Sergen disiplinle ilgisiz bir oyuncuydu. Bu yüzden güldüm.