Spor
25 Haz 2023 08:47 Son Güncelleme: 25 Haz 2023 08:50

Stefan Kuntz için Almanya iddiası; Milli Takım'ın başına geçebilir

EURO 2024'ün ev sahibi olan Almanya'da milli takımın teknik direktörü Hansi Flick'in geleceği tartışılırken ülke basınından Türkiye'yi de ilgilendiren flaş bir iddia geldi. Stefan Kuntz ismi ülkesinde milli takım için geçmeye başladı.

EURO 2024 Elemeleri’nde 4 maçta 9 puan kazanılmasına rağmen Türkiye A Milli Takım’da teknik direktör Stefan Kuntz’un geleceği tartışılıyor. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Letonya maçı öncesi ve Galler maçı sonrası genel kurul sonrasını işaret ederek Kuntz için net bir ifadede bulunmamıştı.

Bild’in haberine göre; EURO 2024’e ev sahipliği yapacak olan Almanya’da Hansi Flick’in Uluslar Ligi ve hazırlık maçlarında aldığı başarısız sonuçların yanı sıra kadro istikrarı da oluşturmaması eleştirileri de beraberinde getirdi.

Alman Futbol Federasyonu, Flick’in yerine geçecek adayları belirledi. Gazetenin haberine göre Stefan Kuntz, Julian Nagelsmann ve Oliver Glasner milli takım için düşünülüyor.

Stefan Kuntz, Türkiye A Milli Takım’ın başına geçmeden önce 5 yıl boyunca Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı’nı çalıştırmıştı. Kuntz, U21 takımıyla 2017 ve 2021 yıllarında Avrupa şampiyonluğu yaşamıştı.