Teknoloji
28 Kas 2019 17:48 Son Güncelleme: 28 Kas 2019 18:24

Steam Sonbahar İndirimleri'ndeki oyunlara göz atıyoruz | Hangi oyun ne kadar oldu?

Steam Sonbahar indirimlerinde hangi oyunlar var? Hangi oyunlar, büyük indirimlere tabii tutuldu? Hep birlikte inceliyoruz.

Valve şirketinin online oyun platformlarından biri olan Steam, dönem dönem belli başlı indirimler yapıyor. 

Şimdi ise Sonbahar indirimlerinde birtakım oyunların fiyatını büyük oranlarda indirim uyguluyor. 26 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında uygulanan bu kampayanın ana ekranında çeşitli etkinliklere yüksek seviye oyunlar oyunseverlere dağıtılıyor.

Steam'in bugün yer alan ana ekranını görüntülediğimizde ilk çıkan Gears of War 5'e 92 TL'lik fiyat etiketi yerine 46 TL'lik bir fiyatla satın alınabiliyor.  Bildiğiniz üzere Microsoft'un Xbox platformlara da Gears of War serisini çıkartmıştı.

Bir Xbox One sahibi değilseniz Steam üzerinden Gears of War 5'e sahip olabilir, isterseniz de Xbox'un abonelik uygulaması üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. 

SimCity ekibinin dağılmasından sonraki süreçte karşımıza çıkan ve en iyi şehir simülasyon oyunlarından biri olan Cities Skyline'ın fiyatının ise 12,25 TL gibi çok cüzzi bir rakama satıldığını görüyoruz. Oynamayan arkadaşlara da mutlaka tavsiye ediyoruz. 

Rainbow Six Siege'in çıktığı dönemlerde oldukça ilgi toplamış, oyunda yer alan mekaniklerle oyuncuların gözünü doldurmuştu. 2015 yılında çıkışını gerçekleştiren serinin son oyunu çıktığı dönemden beri hala varolan ilgiyi kaybetmedi. Yüzde altmışlık bir indirim alan oyun şu anda Steam üzerinden 41,19 TL'ye satın alınabiliyor.