Televizyon
04 Tem 2012 13:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:52

STAR'IN YENİ DİZİSİNE HANGİ ÜNLÜ İKİ İSİM KONUK OLUYOR?

Star TV'nin yeni dizisi İbreti Alem'in bu akşam yayınlanacak yeni bölümüne iki ünlü oyuncu konuk oluyor..

Başlıca rollerinde Müjdat Gezen, Zafer Algöz, Şebnem Sönmez, Gonca Vuslateri ve Olkan Serdar Yıldız’ın yer aldığı ekranların yeni kahkahası İbreti Ailem’e iki usta oyuncu konuk oldu.

Akasya Asıltürkmen ve Erdal Tosun İbreti Ailem’e konuk oyuncu oldu.

2. bölümün konusu şöyle:

Yıldız’a kısmet çıktı

Ender, İpek’in erkek arkadaşı olmamasının mutluluğunu yaşamaktadır. Ancak Ender direk İpek’e arkadaşlık teklif etmeyi basitlik olarak görür. Kendince geliştirdiği bir teoriyle İpek’in kalbini kazanacağını zanneder ama bu teorinin sonuçları onun hiç beklemediği bir şekilde sonlanır.

Diğer tarafta Yıldız ise Buğra ve Emel’i ayırmak için elinden geleni yapmaktadır. Sırf onların aralarına sızabilmek için Emel’in ona arkadaş bulma teklifini bile kabul eder. Ama Emel’in bulduğu arkadaş Yıldız’ın başına büyük belalar açacaktır.

Yaşar zengin olma hayaliyle yanıp tutuşmaktadır. Ancak nasıl olacağına dair şüpheleri vardır. Eve gelen sigortacı onun aklında şimşekler çakmasına neden olur. Yaşar nereden para bulacağını artık bilmektedir.

Yapımcı:        NTC Medya 

Senarist:       Murat Emre Kaman- Mehmet Emrah Kaman

Yönetmen:    Ömer Uğur  

Oyuncular:    Müjdat Gezen, Zafer Algöz, Şebnem Sönmez, Olkan Serdar Yıldız, Gonca Vuslateri, İnanç Koçak, Melda Gür, Ümit Çırak, Çağlar Çorumlu, Hande Doğandemir, Mert Yavuzcan ve Ali Barışık