Televizyon
13 Eki 2015 13:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:56

Star'ın yeni dizisi ne zaman başlıyor?

Star'ın yeni dizisi Kara Sevda'nın ekran macerası başlıyor...

Ay Yapım'ın yeni projesi "Kara Sevda", 14 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'da Star TV'de başlıyor.

Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor'un rol aldığı dizi, masalsı bir hikayeyle izileyicilerin karşısına çıkacak.

BURAK ÖZÇİVİT'İN DİKKAT ÇEKEN DEĞİŞİMİ!

Dizinin ilk bölümünde Burak Özçivit'in canlandırdığı Kemal karakterinin zaman atlamalarıyla ekrana yansıyacak değişimi izleyenleri şaşırtacak.

Maden mühendisliğinde okuyan Kemal'in öğrencilik yıllarından iş hayatına adım atmasıyla geçirdiği dönüşümler, izleyiciyle buluşacak. Sırasıyla öğrenci, maden mühendisi ve iş adamı olarak ekrana gelecek Kemal karakteri için oyuncu Burak Özçivit, Zonguldak'ta gerçekleştirilen maden sahnelerinin çekimi ardından sakal ve bıyıklarını keserek kısa sürede kilo verdi. Özçivit'in 3 farklı halini yansıtan sahneler, ilk bölümde ekrana gelecek.

Kara Sevda; dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal ile ihtişamlı bir hayatın içine doğan ve kendini hiçbir zaman o hayata ait hissetmeyen Nihan'ın mucizeler ve imkansızlıklarla dolu aşk hikayesini konu alıyor.

Yönetmenliğini Hilal Saral'ın, senaristliğini ise Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün üstlendiği dizinin ilk bölümü 14 Ekim Çarşamba günü Star TV'de ekrana gelecek.