Polemik & Kulis
02 Ağu 2017 14:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:02

Star'ın tepe ismi ile İsmail Saymaz Twitter'dan kapıştı: Fetö'nün Bylock deterjanı...

İsmail Saymaz, Nuh Albayrak'ı "Geçmişte Pensilvanya'da kıldığı namazı unutturmak için hamile kadınların rahminde FETÖ aramak"la suçlarken, Nuh Albayrak Saymaz'a "Fetö'nün ByLock deterjanı" dedi.

Star gazetesinin bugünkü "Ablalar kumpas doğuruyor" manşeti Star Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ile Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz'ı sosyal medyada karşı karşıya getirdi.
 
 İsmail Saymaz, Nuh Albayrak'ı, "Geçmişte Pensilvanya'da kıldığı namazı unutturmak için hamile kadınların rahminde FETÖ aramak"la suçlarken, Nuh Albayrak Saymaz'a "Fetö'nün ByLock deterjanı" yakıştırması yaptı.

Star'ın manşetini eleştiren İsmail Saymaz, önce "Star gazetesine göre, Fetullahçı kadınlarda doğum oranı üç kat artmış. Özetle şunu demek istiyorlar: Yakalanmamak için hamile kalıyorlarmış" dedi ardından da Star Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'ın Pensilvanya ziyaretini gündeme getirdi:



"Pensilvanya'da namaz kılmış birini yayın yönetmeni yaparsanız, o da kirli geçmişini silmek için hamile kadının rahminde bile FETÖ arar..."
 
FETÖ'NÜN BYLOCK DETERJANI
 
 İsmail Saymaz'ın bu twitlerine Nuh Albayrak anında cevap verdi ve İsmail Saymaz'ın "İşte Bylock" röportajını gündeme getirdi.
 
Nuh Albayrak, "Fetö'nün ByLock deterjanını köpürttüğümüze göre yine FETÖ'nün şah damarına basmışız galiba:)" ifadelerini kullandı...
 
İşte o atışma:
 


 
İsmail Saymaz'ın bu twitlerine Yeni Şafak gazetesi muhabiri Yılmaz Bilgen de tepki gösterdi.
 
"Her geçen dakika daha fazla batan bir zavallısın..." diyen Yılmaz Bilgen'e İsmail Saymaz, "Türkiye Cumhuriyeti, Eylül 2013'te IŞİD'i terör örgütü kabul ettiği halde neden Ocak 2014'te IŞİD'e dua ettin? IŞİD ile ne alakan var?" karşılığı verdi.
 
Yılmaz Bilgen de "Turkiye Cumhuriyeti, FETO'yu 2016'da terör örgütü kabul ettiği halde neden halen aklamak adina kirk takla atiyosun ???" yanıtı verince İsmail Saymaz'dan "Benim kitaplarımla FETÖ iddianamesi yazılır. Senin kafan basmaz bu işlere. Sen cevap ver: IŞİD senin için terör örgütü müdür, değil midir?" karşılığı geldi.