Televizyon
28 Ağu 2013 12:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:22

STAR'IN MERAK UYANDIRAN İLANINDAN HAYALKIRIKLIĞI ÇIKTI!

Star TV'nin merakla beklenen saat 21.00 sürprizi 'Medcezir'in ikinci tanıtım filmi oldu.

Star TV’nin merakla beklenen saat 21.00 sürprizi 'Medcezir'in ikinci tanıtım filmi oldu. Star TV’nin Eylül’de yayınlayacağı dizisi 'Medcezir’in ikinci tanıtım filmi duyurulduğu gibi dün akşam saat 21.00’da ekrana geldi.

Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Şebnem Dönmez, Murat Aygen ve Can Gürzap’ın başlıca rolleri paylaştığı Ay Yapım imzalı dizinin ikinci tanıtım filminde görsellik ve heyecan dozu yüksekti.

O GÜNDEN SONRA HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMADI

'Medcezir'in dün (27 Ağustos Salı) yayınlanan bölüm tanıtımında, karakterler ve ana hikaye hakkında çarpıcı ipuçları yer aldı.

Serez ailesinin sakin ve gösterişli hayatı, Yaman (Çağatay Ulusoy)'ın evlerine beklenmedik şekilde gelişiyle birlikte değişir. O geceden sonra hiç bir şey artık eskisi gibi olmayacaktır. Yaman'la tanışma anlarına tanıklık edeceğimiz Mira(Serenay Sarıkaya)'yı ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

SANAL DÜNYADA İLK SIRADA

Star’ın yeni dizisi 'Medcezir', henüz yayına girmeden sanal dünyada reytinglerde ilk sırada yerini aldı. Çeşitli internet sitelerinde ve sosyal medyada yapılan anketlere göre seyirci, eylül sezonunda izleyecekleri yeni diziler arasında ilk sırayı Medcezir'e verdi.  Bugün yayınlanacak olan ikinci tanıtımla birlikte merak daha da arttı.

STAR’DAN MERAK UYANDIRAN İLAN

Star TV’nin bugün (27 Ağustos Salı) gazetelere verdiği tam sayfa ilan merak uyandırdı. "En büyük fırtınalar sakin denizlerde kopar. Bu akşam 21:00’i bekleyin. Star, aynı anda NTV, CNBC-e, NTV Spor, Kral, Kralpop, e2" bilgisi yer alan ilan gözleri Star’a çevirdi. Star TV’nin telefonları da gün boyunca çaldı. İlan sosyal medyada da gün boyu konuşuldu.Hürriyet Kelebek, Milliyet Cadde, Habertürk Magazin, Posta ve Sabah Günaydın’daki reklamı gören televizyon izleyicileri ilanın ne olduğu konusunda sosyal medya üzerinden tahminlerini paylaştı.