Medya
15 Tem 2015 15:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:44

Star yazarından flaş iddia: Gezi'de ölenlerin heykelleri dikilecek!

Star yazarı Cem Küçük, "Gezi olayları sırasında ölen tüm kardeşlerimizin ismi yazan ve suratlarının olduğu kabartma bir bröve heykel Gezi parkının girişine inşa edilmelidir ve edilecektir" dedi.

Küçük, "Gezi olayları sırasında ölen tüm kardeşlerimizin ismi yazan ve suratlarının olduğu kabartma bir bröve heykel Gezi parkının girişine inşa edilmelidir ve edilecektir." diyerek bomba bir de iddiayı dile getirdi.

İşte Cem Küçük'ün yazısından bir bölüm:

Hepimizin artık Gezi üzerinden kutuplaştırıcı söylemleri behemehal terk etmemiz gerekiyor. Bence Gezi ile 17-25 Aralık'ı artık aynı cümlede de zikretmemek gerekiyor. Ali İsmail Korkmaz'dan Burak Can Karamanoğlu'na kadar Gezi olayları sırasında ölen tüm kardeşlerimizin ismi yazan ve suratlarının olduğu kabartma bir bröve heykel Gezi parkının girişine inşa edilmelidir ve edilecektir. İster Alevi ister Sünni ister sağcı ister solcu olsun ne yapmış olursa olsun hepsi bizim gençlerimizdi. Defalarca yazdım, Gezi ile alakalı bütün saçma sapan davalara karşıyım. Çarşı Terör Örgütü davası gibi aptalca davaların çoğunluğu Fethullahçı savcılar tarafından kasten yazılmış saçmalıklardır. Hükümete yönelik darbe amaçlı örgüt sadece Fethullah Gülen çetesidir. Gezi protestolarına katılan CHP'li MHP'li, HDP'li insanlarımız bizlerin kardeşidir. Bu ülkede hep birlikte barış içinde yaşayacağız ve hepimizi de köleleştirmek isteyen örgüt bellidir. Gezi'de ayaklanma çıkması için terör estiren örgütün adı Fethullahçı suç örgütüdür.