Televizyon
19 Şub 2015 17:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:04

Star TV'nin sevilen programına şok!

Star TV’nin sevilen yarışması Benzemez Kimse Sana’dan kötü haber geldi.

Cumartesi akşamları yayınlanan program geçtiğimiz günlerde Cuma gününe alınmıştı. Yarın akşam 5. bölümü ile ekrana gelecek olan Benzemez Kimse Sana ile ilgili son gelişme yaşandı.

Benzemez Kimse Sana 5. Bölüm ile Final yapıyor!

Geçtiğimiz haftalarda yeni sezonuyla ekranlara dönen başarılı Yarışma, ekranlara veda ediyor. Cuma akşamı yayınlanacak olan 5. bölüm, aynı zamanda programın final bölümü olacak. Jüri üyesi Seyfi Dursunoğlu resmi hesabından bu haberi doğrularken, kanalın daha reytingleri beklemeden böyle bir kararı vermesi ise yapımın sevenleri tarafından büyük bir haksızlık olarak değerlendirildi.

Ekranların Huysuz’u, usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu, Türk pop müziğinin kraliçesi Nükhet Duru ve Benzemez Kimse Sana’nın ilk sezon şampiyonu Ümit Erdim’in jüri üyeliğini yaptığı,  Murat Başoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği yarışma, ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşatacak.

Faturayı Murat’a Kesti 

Seyfi Dursunoğlu ile Murat Başoğlu’nun tatlı atışmalarıyla başlayacak olan programda, Dursunoğlu programın yayın gününün değişme sebebinin, sunucu Başoğlu’nun müstehcen konuşmaları olduğunu iddia edecek. Geçen hafta Hawaii’den yayın yapan ikilinin bu kez de arabistan’da petrol kralı ile şeyh olduğu anlar izleyiciyi gülmekten kırıp geçirecek.

‘Bir teselli ver’

Ünlü yarışmacıların ünlü sanatçıları taklit ettiği yarışmaya bu hafta Orhan Gencebay performansıyla oyuncu Eser Eyüboğlu damga vuracak. Gencebay’ın sevilen şarkısı ‘Bir Teselli Ver’i seslendiren Eyüboğlu, gerek sesi gerek görünümüyle izleyiciden tam not alacak.

Hakan Akkaya’dan Huysuz Şov

VINE fenomeni Eylül Öztürk ise izleyici karşısına Gökçe’nin ‘Tuttu Fırlattı Kalbimi’ şarkısı ile çıkacak. Dans etmenin sırlarını merak eden ve Eylül Öztürk’e övgüler yağdıran Ümit Erdim’e dans öğretmek isteyen Seyfi Dursunoğlu önce Öztürk’ün peruğunu alıp takacak ardından da sahnede mini bir şov yapacak.

Ajda Pekkan’ın ‘Yaz Yaz Yaz’ şarkısını seslendiren Türkiye ikinci güzeli Berrin Keklikler’in performansını izleyenler arasında bulunan ünlü modacı Hakan Akkaya da sahneye çıkarak Huysuz Virjin’i taklit edecek.

Zeki Müren sahnede

Gazeteci ve aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz, programın müzik direktörü Atilla Özdemiroğlu’nun piyanosu eşliğinde Yaşar’ın ‘Kör Bıçak’ şarkısını seslendirirken, oyuncu Özgür Özberk Ricky Martin olup ‘Maria’ diyecek. Oyuncu Demet Tuncer ise sanat güneşimiz Zeki Müren olarak çıktığı sahnede Seyfi Dursunoğlu’nun da kendisine eşlik etmesiyle izleyiciden alkış alacak.

Tansu Okan’ın Duygusal Anları

Sunucu ve oyuncu Hakan Ka, bu hafta Türk müziğinin güçlü bir seslerinden Tanju Okan performansıyla Benzemez Kimse Sahnesi’nde yerini alacak. Hakan Ka’yı dinleyenler arasında bulunan Tanju Okan’ın oğlu Tansu Okan babasının bu şekilde onore edilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirecek.

Karadeniz şarkılarına ses veren Hülya Polat olarak sahnede yerini alan oyuncu Deniz Özerman’a jüri üyesi Ümit Erdim, Karadeniz’in yerel kıyafetlerini giyerek eşlik edecek.

Yayın Günü: 20 Şubat Cuma
Yayın Saati: 23.30