Televizyon
09 Mar 2011 16:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:07

STAR TV İRFAN ŞAHİN'İN YÜZÜNÜ BİR TÜRLÜ GÜLDÜRMEDİ!

2006 yılından itibaren Kanal D'yi en çok izlenen televizyon kanalı olarak açık ara liderliğe yerleştiren İrfan Şahin'in yüzü Star TV'den yana gülmedi.

2006 yılından itibaren Kanal D’yi en çok izlenen televizyon kanalı olarak açık ara liderliğe yerleştiren İrfan Şahin’in yüzü Star TV’den yana gülmedi.

Geçtiğimiz yıl Doğan TV CEO’su olan Şahin, Kanal D’de yakaladığı başarı çizgisini Star TV’de sürdürmek için kanalda bazı değişikliklere gitti.

Kanal D’den yapılan Geniş Aile, Küçük Kadınlar, Küçük Sırlar gibi dizi transferleri kanala hareket getirdi ancak büyük ölçüde bir başarı sağlamadı.

Salı günleri Kanal D’de birincilik yarışının büyük favorisi Geniş Aile Star’da yayınlandığı Cuma günü reyting sıralamasında gerilere düştü.

UĞUR DÜNDAR STAR’I SIRTLADI

Mart ayının ilk haftasında kanal listenin üst sıralarını Uğur Dündar’ın yönetip sunduğu Star Ana Haber sayesinde gördü.

Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil yönetiminde olan Star Ana Haber, kanalın en büyük kozlarından biri.

DİZİ FURYASINA DEVAM

Star TV’nin yeni dizileri İzmir Çetesi, Sırat ve adından sıkça söz ettiren Behzat Ç. ile ekranlarda süren dizi furyasında kendisine şans arıyor.

Askerden geldikten sonra Star TV’de programa başlayan Tolga Çevik’in ’Komedi Dükkanı’ Cuma günleri yayınlanarak Kanal D’de Beyaz Şov’un yeni rakibi oldu.

DOSTA DOĞRU BİR VAR BİR YOK

Kanalın ramazan ayı silahı olan program ekranda bir hafta var bir hafta yok!

Nihat Hatipoğlu’nun hazırlayıp sunduğu ’Dosta Doğru’ programı ramazan ayından sonra Şampiyonlar Ligi maçlarının mağduru oldu.

Ramazan ayında birincilik ipini göğüsleyen program ramazan sonrası aynı başarıyı geç saatte ve bazı haftalar yayınlanmamasından dolayı yakalayamadı.

ACUN’U STAR YAPAMADI

Kendisini ’Show TV’nin Maradona’sı’ ilan eden Acun Ilıcalı’nın da görüştüğünü açıkladığı İrfan Şahin bir türlü Acun’u ikna edemedi.

Ilıcalı’yı Star’a transfer edip hep kanalı ayağa kaldıracak hem rakibin güç kaybına neden olacaktı, ama olmadı Acun rakip kaldı.

DİZİLER SORU OLDU ÇAYCI DURDU ORTADAN KAYBOLDU

Sunuculuğunu Geniş Aile dizisinden tanınan Ufuk Özkan’ın yaptığı ’Hayatım Dizi’ adlı yarışma programı farklı sunumu ve milyonların izlediği dizilerden sorular sorarak ödül kazandırıyor.

Durul Bazan’ın ‘Çaycı Durdu’ karakterine bürünerek sunduğu “Gecekondu” adlı sıra dışı bir talk-show programıda beklenen ilgiyi görmeyince yayından kaldırılmıştı.