Televizyon
31 Eki 2011 13:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:57

STAR TV AY TUTULMASI'NI NEDEN KALDIRDI?

Pazar geceleri Star TV'de yayınlanan Ay Tutulması gibi iyi giden bir dizi neden yayından kalkıverdi?

Star TV'nin yeni sahibi Doğuş Grubu başrollerinde Naz Elmas, Nur Erkul, Kenan Ece, Laçin Ceylan ve Mesut Akusta'nın olduğu Ay Tutulması dizisinin yayından kaldırılmasına karar verdi.
Dizi, 6 Kasım Pazar akşamı final bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin kadrosunda yer alan bir isim Mehmet Esen dizinin bittiğini twitterda şu cümlelerle duyurdu;

Ay Tutulması bu sezon en sevilen dizilerden biriydi reytingleri iyiydi ancak Star Doğuş gurubuna satıldı ve yeni yönetim böyle karar aldı.

Ay Tutulması 20:00 da Star'da başlıyor haftaya pazar final.Heyecanlı bölümler.şahane ekibi özleyeceğim

T24'ten Çağnur Öztürk Peki Ay Tutulması gibi iyi giden bir dizi niye kaldırılıyor? sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Doğuş Grubu Tven için yaptığı bütün dizi ve program anlaşmalarını malumunuz artık Star TV'de yayınlayacak. Bu projeler için de yer açılması gerekiyor. Anladığım artık yeni yönetim tutan ya da tutmayan şeklinde bir ayrım yapmayacak. Sırada başarılı olmalarına rağmen İffet ve Firar dizileri de olabilir.

Yeni yönetim Behzat Ç.nin 13 Kasım Pazar akşamı yayınlanmasına karar verdi yani öne aldı ve pazar günü de Ay Tutulması dizisi yayınlanıyordu. Bence Star TV'de bundan böyle, TVen için anlaşılan projeler, Behzat Ç. ve Show TV'den geçecek olan Muhteşem Yüzyıl yer alacak artık."