Televizyon
15 Ağu 2012 16:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:02

STAR TV AÇIKLADI! İŞLER GÜÇLER DİZİSİ NE OLACAK?

Yayınlandığı yedi haftada fenomen haline gelen İşler Güçler yeni sezonda da Starda olacak.

Bu yazın en sevilen dizilerinden biri olan, esprileri dillerden dile dolaşan İşler Güçler, deyim yerindeyse paçayı kurtardı. Doğuş Grubu, Eylül’de başlayacak yeni dönemde de dizinin Star’da devam edeceğini açıkladı.

Bu hafta sekizinci bölümüyle ekrana gelecek dizinin başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz oynuyor. Yayınlandığı yedi haftada fenomen haline gelen İşler Güçler’in videoları sosyal paylaşım sitelerinin en çok izlenenleri arasında yer alıyor.

İşler Güçler’de bu hafta

Dizinin Perşembe akşamı yayınlanacak sekizinci bölümü de oldukça komik. Vatan Şaşmaz’ın konuk oyuncu olarak katıldığı bölümde; Ahmet, bulduğu ek işlerle ününü artırmanın yollarını ararken, Murat, korsan yapımcının yeni projesiyle uğraşıyor.

Sadi ise Hale’nin yakın markajında. Bir taraftan da reytingini artırmak zorunda oldukları ’Meslek Hikayeleri’ onları zorluyor.

Seyircinin ilgisini çekecek yeni meslek arayışına giren üçlümüz, başlarına yeni dertler açıyor. Zehra, Hale konusuna el atmaya karar verince ortalık karışıyor.

Salih abi, yardımlarıyla yine üçlümüzün yanında. Ödüllü yapımcı Hakkı Bey ise sürprizini sona saklıyor.