Polemik & Kulis
11 Tem 2015 12:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:43

Star gazetesinde Cem Küçük isyanı! İki yazar twitter'dan kazan kaldırdı!

Star yazarı Cem Küçük’ün gazetenin eski Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu'na yönelik "Yaltakçı" ve "Sansürcübaşı" gibi ifadeler kullandığı yazısı Fadime Özkan ve Halime Kökçe'yi isyan ettirdi.

Star yazarı Cem Küçük dünkü yazısında Star Medya Grubu'nun başkanlığını da yaptıktan sonra görevine son verilen ve hâlen Doğuş Medya Grubu'nda çalışan Mustafa Karaalioğlu'nun, Yeni Şafak gazetesini yönettiği dönemde "Erdoğan'a yaltaklanmak için sansürcü başı gibi davrandığını" yazdı.

Cem Küçük’ün Star gazetesinin dünkü nüshasında, “Tuhaf ilişkiler ağına dair sorular” başlığıyla yayımlanan yazıda Karaalioğlu ile birlikte gazeteyle yollarını ayıran isimlerden İbrahim Kiras'a yönelik ağır ithamlar da yeralıyordu.

Mustafa Karaalioğlu ve İbrahim Kiras için 'sahte İslamcılar' diyen Cem Küçük'ün bu yazısı gazetenin iki yazarının tepkilerine neden oldu.

Cem Küçük’ün iddialarına twitter’dan karşı çıkan Halime Kökçe

1. İ. Kiras ve M. Karaalioğlu ile ilgili C. Küçük'ün yazdıkları ve konuştukları, Star gazetesi için kabul edilemez diye diye düşünüyorum.

2. Star'a 8 yıl emek vermiş, bu camianın tanıdığı bildiği bu isimler hakkında yine Star'da böyle yazılar yayınlanmamalıydı. diye yazdı.



Daha sonra topa Fadime Özkan da girdi. Özkan hem tweet’ler attı hem de Halime Kökçe’nin yazdıklarını retweet’ledi.

1. M.Karaalioğlu ve İ.Kiras'ın Star'a verdikleri emeğe, entelektüel katkıya da şahidim. Adlarının çirkin-müphem mevzularda anılması çok yanlış.

2. Levent Gültekin'i tanımam ama Mustafa Karaalioğlu ve İbrahim Kiras'ı 20 yıldır tanırım saygı duyarım. Cem Küçük'ün yazısı çok rahatsız edici



İşte Cem Küçük’ün Star gazetesinde yayınlanan o yazısı