Reklam PR
11 Nis 2019 09:55 Son Güncelleme: 11 Nis 2019 12:51

Stage İletişim 5 Afrika ülkesinde hizmet vermeye başladı!

İletişim sektöründe 20 yıldan bu yana saygın yerini koruyan STAGE İletişim Danışmanlığı, yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da hizmet ağını genişletiyor.

STAGE İletişim, bu vizyonu doğrultusunda 1 Nisan 2019'dan itibaren Batı Afrika ülkelerinden Gana, Nijerya, Fildişi Sahili, Benin ve Togo'da da yatırım ve ticaret yapmak isteyenlere hizmet vermeye başladı.

Batı Afrika'nın uzman kuruluşu Stratcom Africa ile iş birliği anlaşması imzalayan STAGE İletişim Danışmanlığı, yerel uzmanları ile özellikle bu ülkeler için siyasi ve ekonomik ülke raporları hazırlayacak. B2B, kongre, konferans, sergi ve fuar organizasyonlarında, özellikle bölgeye gidecek Türk ya da üçüncü ülke şirketlerine hizmet verecek. Ayrıca söz konusu Afrika ülkelerinde gerçekleşecek start up yatırımlarını destekleyecek projeleri yönetecek, bu ülkelerdeki yerel ve sosyal medya ilişkileri ile stratejik iletişim yönetimi yapacak.

Batı Afrika'daki iş birliği için STAGE İletişim Ajans Başkanı Dr. Zehra Güngör şunları söyledi:

"Afrika, çok umut veren bir pazar. Türk şirketleri bu pazarı keşfetmeye başladılar. Afrika'nın dinamizmine çok inanıyorum. Uzun yıllara dayanan uluslararası ilişkilerimizden dolayı Batı Afrika'nın bu beş ülkesi ile Türk şirketlerine hizmet vermeye başlıyoruz. Amacımız Türk yatırımcılarının gittiği her Afrika ülkesine bu hizmetleri yaymak".